Szily Nóra kiakadt A nagy Ő-n: Nem szoktam kritikát megosztani, de kikérem magamnak

Szily Nóra posztjához Bálint Antónia is hozzászólt, pedig nem is látta A nagy Ő-t.

2023. október 31., 08:11

Szerző:

Szily Nóra egykori tévés személyiség most elsősorban pszichológus és coach, de posztjait a közösségi médiában sokezren követik. Ezek a posztok elsősorban a pályájáról, illetve sokszor a kutyáiról szólnak, de Szily Nóra most egy olyan kirohanást posztolt, amilyet nem szoktunk meg tőle. A TV2 társkeresős reality-vetélkedőjéről, A nagy Ő-ről fogalmaz meg igen éles kritikát egyrészt mint nő, másrészt mint televíziós szakember.

„Kedveseim, nem szoktam kritikát megosztani… De most épp belenéztem a TV2 »Nagy Ő« műsorába. Ezennel kikérem magamnak, mint NŐ, azt amit és ahogy sugall, mutat a nemünkről!!! Ismerem a média működését. Persze, van az a pénz… – illetve NE LEGYEN! Ez nem lehetne megengedett. Akik ezt szerkesztették – nem a kollégáim, az tuti”

– írja Szily Nóra. Érdekes, hogy a kommentelők között van Bálint Antónia, aki nemrégiben tért vissza a közösségi médiába szintén egy celebrealityvel, csak nem a TV2-n, hanem az RTL-en. Volt párjával elsőként estek ki a múlt héten véget ért Nyerő Párosból. Ő a következőket írja:

„bele akartam nézni, de sajnos elfelejtettem. Látatlanban adok neked igazat. Ha te a profizmusoddal egyáltalán ebbe beleneztél, megemlíted ezt, és ez a véleményed, akkor az biztos, hogy úgy is van.Igyekszem majd é n is vetni rá egy pillantást. Ha még van.”

Alább található a szóban forgó poszt.

Ide tartozhat még, hogy ugye A nagy Ő címszereplője ebben az évadban a fenti képen látható milliárdos, Jákob Zoltán. Ő szintén igen élesen kritizálta a TV2 egyik most futó realityjét, de ő természetesen nem a saját műsorán akadt ki, hanem a Kőgazdag fiatalokon.

(Kiemelt kép: Szily Nóra Instagramja)