Szily Nóra drámai vallomást tett élete mélypontjáról

Szily Nórát 2020-ban tragédiák és nehézségek sora érte, már a covid előtt is.

2022. november 3., 10:28

Szerző:

Szily Nóra másodszor szerepel D. Tóth Kriszta autóreklámos interjúsorozatában, de az első alkalommal ő interjúvolta meg D. Tóth Krisztát. Ezúttal azonban vállalta, hogy ő lesz az interjúalany.

Szily Nóra 7 éve nem szerepel a tévében, az utóbbi időben új karriert kezdett, de az alább megtekinthető beszélgetésben arról beszél, mennyire nehéz volt számára a 2020-as év. Nem sokkal a járvány előtt mindkét szülőjét elvesztette ugyanis, édesanyja 2019. május elsején hunyt el, és ami ezután következett, arról a következőket mondja:

„egy hónapon belül az apám is meghalt, akivel viszont nem volt jó a viszonyom. És akkor a munkába menekültem, és a pandémia meg [azt is] elvette, de nullára. És itt voltam a lakáshitellel, a gyászommal, még a gyászév se telt le. Még szerencse, hogy a kutyáim itt voltak velem, mert miattuk fel kellett kelni. Egyébként legszívesebben lehúztam volna a redőnyt és a paplan alól nem jövök ki. Most mit csinálok? Hova kapjak? [...] Mint oly sok ember, én is térdre estem. [...] A 2020 kegyetlen volt.”

Az interjúban szóba kerül azonban, hogy azóta viszont rendeződött az egykori műsorvezetőnő élete, amint arról az Instagramon is beszámolt, már újra párkapcsolatban van, valamint a YouTube-on indít majd műsort.

Szily Nóra egyébként az alábbi videóban elmeséli azt is, hogy 1989-ben ki akart menni Nyugat-Németországba, kint dolgozott fél évig, aztán vissza akart menni Freiburgba az orvosi egyetemre, hogy pszichiáternek tanuljon. Hazajött, de itthon beleszeretett Doszpot Bélába, így nem ment vissza külföldre. Doszpot Bélával el is jegyezték egymást, de aztán végül mégsem házasodtak össze, hanem szétmentek, de addigra beindult itthon Szily Nóra médiakarrierje.

Kattintson a play gombra a teljes beszélgetésért, szóba kerül az Alföldi Róberttel közös röhögőgörcsös videó is!

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)