Szellő István a 4 gyermekéről mesélt: ezért jött haza a fia Amerikából

Szellő István ritkán beszél a gyermekeiről, de most adott egy gyors helyzetjelentést mind a négyről.

2024. szeptember 11., 10:22

Szerző:

Szellő István kivételesen a Reggeli című műsorban szerepelt az RTL-en: általában ugye nem reggel van a képernyőn, hanem este a Híradót vezeti. A látogatásának az apropója pont ez volt: arról beszélt, hogy a csatorna áttette a székhelyét a Városliget peremén levő székházba a Dózsa György út és a Városligeti Fasor sarkán, a Néprajzi Múzeummal szemben, ezentúl a Híradót is innen közvetítik. Még érdekesebb részlete azonban az alább teljes egészében megtekinthető beszélgetésnek, amikor Szellő István a négy gyermekéről mesél.

Szellő István gyermekei

Szellő Istvánnak két kapcsolatból négy gyermeke van összesen. Két nagyobbik fiát Ádámnak és Andrásnak hívják, kevesebbet lehet hallani a 2009 augusztusában született ikrekről, Mannáról és Alenről, akiknek édesanyjával az 57 éves híradós még a gyermekek megszületése előtt szakított. Az két iker négyéves volt, amikor édesanyjuk elhunyt, azóta elsősorban keresztszüleik nevelik őket. Nemrég lettek tizenöt évesek, most kezdték meg a gimnáziumot.

Szellő István arra a kérdésre válaszolva, hogy mennyire figyeli a két kamaszgyerek életét, jár-e szülői értekezletre, stb., a következő választ adja:

„A szülői az nálam sajnos olyan szempontból kizárt, hogy természetesen minden szülő délután ér rá, én pedig nem. Tehát én nem tudok elmenni szülőire, de természetesen figyelem a tanulmányaikat. Sőt, most kezdték a gimnáziumot, úgyhogy ez egy izgalmas időszak. Voltak gólyatáborban, ugye most van a második hét a suliban, nagyon élvezik, hál’ istennek.”

Két nagyobbik fia közül Ádám rendkívül jól teniszezik, 12 éves volt a fia, amikor az apa utoljára meg tudta verni egy teniszmeccsen. Szellő Ádám aztán külföldre is kijutott a sport révén, de jelenleg megint Magyarországon tanul:

„Ádám volt Spanyolországban, 3 évig ott teniszezett. Utána pedig itt leérettségizett. Akkor teniszösztöndíjjal kikerült Amerikába, Kaliforniába. Ott át akart menni egy másik egyetemre, de valami félrecsúszott, és hazajött, most fog diplomázni. A Buckingham University, ami az International Business School... tanulmányokat folytat angol nyelven, ott diplomázik és aztán majd meglátjuk, hogy visszamegy-e Amerikába a mastersre”

A 28 éves Szellő Andrásról pedig azt árulja el az apa, hogy ügyvédként dolgozik, és 2025 tavaszán fog jogi szakvizsgát tenni. Kattintson a play gombra, érdemes végighallgatni a teljes interjút!

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Híradó)