Kiderült, mennyit kapott Szandi a koncertért, ahol közönség hiányában fel sem lépett

Szandi elment a helyszínre, majd amikor meglátta, hányan vannak, ki se szállt az autóból.

2024. június 20., 12:53

Szerző:

A múlt szombaton a szlovákiai Madar községben jótékonysági rendezvényt tartottak, és a meghirdetett fellépők között volt Szandi. A 47 éves énekesnő azonban mégsem lépett fel, tekintettel arra, hogy a szervezők fellépőket szerveztek, de közönséget nem sikerült toborozniuk. A Blikk szállította ma ezt a lenyűgöző sztorit, aminek segítségével bepillantást nyerhetünk abba, hogyan működnek a vidéki haknik, és hát nem érdektelen az sem, hogy Szandiék milyen jól kezelték ezt a kétségtelenül eszméletlen kínos helyzetet. Érdemes átkattintani és az egész cikket elolvasni, mi csak néhány részletet villantunk fel belőle alább.

Szandi volt, közönség nem, gázsi volt, fellépés nem

A Blikket a jótékonysági esemény egyik résztvevője kereste meg felháborodásában Szandi elmaradt fellépésével kapcsolatban. A koncertet egy olyan család megsegítésére szervezték, amelyben egy mentálisan sérült anyuka egyedül neveli három gyerekét, akik közül kettő szintén beteg.

„Szandi az esti órákban érkezett meg, majd amilyen gyorsan jött, úgy távozott is. Nem lépett színpadra, mert állítólag túl kevesen voltunk. Úgy láttam, az autóból sem szállt ki, csak elvette a pénzt a leengedett ablakon keresztül”

– többek között ezt meséli az illető. Az esemény főszervezője ezt megerősíti, és hozzáteszi, hogy 1500 euró, azaz kb. 600 ezer forint volt Szandi gázsija, amit ő a fellépés megtartása nélkül tett el.

Szandi, illetve férje, Bogdán Csaba reagált a fentiekre, és arra hívják fel a figyelmet, hogy a szerződésükben rögzítve volt, hogy az előadást az énekesnő csak akkor tartja meg, ha van minimum 50 fős közönség. Fényképpel is tudják bizonyítani, hogy ez nem valósult meg.

„Azt gondolom, ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót, pláne úgy, hogy a tévé is kint volt. Mi próbáltunk együttműködni, fél órán át várakoztunk, hátha jönnek még emberek”

– mondja Bogdán Csaba. Az emberek végül jöttek, de csak akkor, amikor Szandiék feladták a várakozást, és szervezők úgy döntöttek, hogy kinyitják a kapukat mindenki előtt, így ingyenkoncertté alakítva át a rendezvényt.

Szandi azt állítja, hogy 1500 eurónál kevesebbet kapott, de az összeg annyiból nem is lényeges, hogy nem fogják azt megtartani:

„Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem.”

Nemcsak Szandi megy haza fellépés helyett, ha nem megfelelőek a feltételek

Neuralgikus pont tud lenni, ha egy zenész megérkezik a koncert helyszínére, és azt tapasztalja, hogy a bulihoz nincsenek meg a szükséges feltételek, és természetesen nemcsak a közönség, hanem a technika hiánya is fájó tud lenni. 2021. augusztus 21-én volt, hogy X-faktor egykori mentoraként is ismert ByeAlexnek a Bánki-tónál kellett volna koncerteznie, de az énekes és együttese a fellépést az utolsó pillanatban visszamondta. Okként egy Facebook-posztban azt jelölték meg, hogy a „technikai körülmények nem voltak megfelelőek számunkra ahhoz, hogy abban a minőségben és szellemben játszhassunk nektek, ahogy az a magunktól is elvárt feltételeinknek eleget tesz”. Az esetből nagy botrány lett, a részleteket ide kattintva elevenítheti fel.

Szinte napra pontosan egy évvel később Majkának kellett volna Fehérgyarmaton játszania, de szintén hiányoztak a technikai feltételek, ezért a rapper mégsem állt színpadra. A dologból azért lett hatalmas sztori, mert a szervezők gyorsan telefonáltak egyet és sikerrel jártak: Majka helyett nagy riválisa-haragosa, Curtis lépett fel. Ennek a részleteit itt írtuk meg.

(Kiemelt kép: Szandi hivatalos Instagramja)