A TV2 realityszereplője ittasan hajtott bele Szalai Ádám kocsijába: így számol be a focista a balesetről

Szalai Ádám beszámolójából kiderül, hogy nem sokon múlott egy sokkal durvább tragédia.

2023. október 31., 09:42

Szerző:

Szalai Ádám futballista másodpercekkel korábban vette ki a kislányát a luxuskategóriás Mercedes hátsó üléséről, amikor valaki belehajtott a parkoló autóba. A baleset szombat este 17:50 körül történt, de a karambolozó sofőr már ekkor ittas volt. Mint kiderült, bizonyos Tóth Attiláról van szó, aki feltűnt a TV2-n a Kőgazdag fiatalok című műsorban.

Az esetet a Blikk írta meg, a magyar fociválogatott egykori kapitánya többek között a következőket nyilatkozta a lapnak:

„érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is.”

A Kőgazdag fiatalok című műsor címe, illetve egy abban megjelenő személy egyébként nem először jelenik meg a rendőrségi hírekben, de a korábbi sikkasztásos ügy hamar tisztázódott. Ezúttal azonban nem valószínű, hogy Tóth Attila meg tudná úszni a dolgot, hiszen a rendőrök szondával bizonyították, hogy a férfi ittasan vezette az autóját és így okozott balesetet.

A balesetet okozó férfi egyébként egy zöld Teslát vezetett.

(A kiemelt képen Szalai Ádám a válogatottságtól búcsúzik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország-Olaszország mérkőzés után a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás)