Elfogatóparancsot adtak ki a TV2 sztárja ellen: íme, mivel gyanúsítja a rendőrség

Elfogatóparancs került ki a police.hu-ra, a körözés egy jelenleg futó TV2-es sikerműsor egyik szereplőjét célozza be.

2023. október 12., 08:37

Szerző:

Elfogatóparancs jelent meg a police.hu-n Hopka László ellen. Ezt azért írta meg a 24.hu, mert Hopka László a TV2 egyik idén ősszel debütált műsorának, a Kőgazdag fiataloknak a szereplője. A 43 éves férfi Papaszíta becenéven ismert, és ő az egyik kőgazdag fiatal, PSG Ogli testőre. Pont a napokban debütált az Instagramon a következő bemutatkozó szöveggel:

„Papaszíta hivatalos profilja
Jézus szíve [...]
Mamaszítát NEM keresek!”

A közleményből annyi derül ki, hogy Hopkát sikkasztás miatt körözi a rendőrség. Az Instagramja annyit segíthet a gyanúsított felkutatásában, hogy valószínűleg luxusautók mellett feszít most is valahol.

Ha elmondjuk, hogy PSG Ogli polgári neve Papp Olivér és hogy Jákob Zoltán milliárdos keményen kritizálta a Kőgazdag fiatalokat, akkor valószínűleg már tényleg minden érdekességet említettünk az üggyel kapcsolatban.

Frissítés!

Néhány órával a hír megjelenése után Hopka László tisztázta magát, és a körözés el is tűnt a police.hu-ról. Instasztoriban magyarázza el a következőket:

„srácok, elmondjuk frankón, hogy arról volt itt szó, hogy volt egy lakcímváltozásom 3 évvel ezelőtt, és akkor volt egy pénzbírságom. Valami közlekedési kihágással, ami 143 ezer forintra emelkedett. Ezt reggel rögtön beutaltuk a rendőrségre, és visszaigazoltan, vissza is vették a körözést, tehát nem vagyok körözés alatt. Nincsen semmi probléma. Megkérdeztük az eljáró tisztet, hogy miért sikkasztásnak nevezik: az volt a válasza, azért, mert az államkasszából a pénzt elvettem, tehát nem fizettem be.”

(Kiemelt kép: PSG Ogli Instagramja)