Pogány Judit sírva nyilatkozott, amikor csalás miatt letartóztatott, frissen szabadult fia kamerák előtt lepte meg

Pogány Judit hatalmas meglepetésben részesült az RTL kamerái előtt.

2023. október 11., 09:12

Szerző:

Pogány Judit és Koltai Róbert fia 2010 őszén csalás gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték. Koltai P. Róbert az eljárás során 5 hónapot töltött előzetesben, 5 hónapot házi őrizet, majd lakhelyelhagyási tilalom alatt állt, amit egy hete oldották fel. A büntetőpernek még nincsen vége: P. Koltai Gábort elsőfokon felmentették, másodfokon viszont az eljárás megismétlésre kötelezték a bíróságot. A vád szerint mindenesetre az egykor filmproducerként dolgozó férfi többmilliárdos adócsalás és okirat-hamisítás részese volt.

Mivel Pogány Judit Szigetszentmiklóson él, a Budapesten lakhelyelhagyási tilalom alatt élő fia évekig nem látogathatta meg. Ez most az RTL kamerái előtt valósult meg, P. Koltai Gábor egy orchideát vitt az édesanyjának. A 79 éves színésznő a könnyekig elérzékenyülve a következőket mondta:

„hát nagyon örülök, nem tudok mit szólni. Ez az egész időszak olyan, hogy az ember nem tud már mit szólni. [...] Hát átfutott már a fejemen, hogy ha egyszer igazán rosszul lennék, a fiam nem tudna segíteni rajtam.”

Bár P. Koltai Gábor most már nem a filmiparban dolgozik, hanem gasztronómiával foglalkozik, most kerül a mozikba a Magic Boys című film, aminek az elkészítésében annak idején közreműködött.

Alább lehet megtekinteni a videót.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)