Herczeg Zoltánt hazaengedték házi őrizetbe – ettől retteg most

Herczeg Zoltán még mindig a drogvádak tisztázására vár, de immár nem a börtönben, hanem otthon.

2023. április 27., 08:04

Szerző:

Herczeg Zoltán tavaly októberben került be a börtönbe azok után, hogy kábítószert találtak nála. Az 50 éves divattervező elismerte, hogy fogyasztott, ám kereskedéssel is vádolják, amit kezdettől fogva kategorikusan tagad.

Miután fél évet bent töltött előzetesben, egy hete hazaengedték. Herczeg Zoltánnak azóta a házi őrizet szabályaihoz kell tartania magát, azaz nyomkövetőt kell viselnie, és egy héten csak egyszer hagyhatja el a lakását. Bár már elteltek a hazatérés utáni első napok, a divattervező továbbra sem nyilatkozik, a közösségi médiában sem jelentkezett be. A legutóbbi posztja továbbra is az, amelyet tavaly októberi születésnapja alkalmából publikált.

A Blikk azonban meginterjúvolta a szomszédait, akik közül valaki a következőket mondja:

„a párja, Mariann szinte ki sem teszi a lábát a lakásból. Annyira örülnek, hogy ismét együtt lehetnek, s minden percet szeretnének kihasználni. Zoli vendégeket is fogad, néhány barátja már járt nála, akiknek nagyon örült.”

Az illető arról is beszél, hogy Herczeg Zoltán most attól fél, hogy a karrierje megsínyli a büntetőeljárást. Többek között a következőket mondja:

„ismert, sikeres divattervező, akinek a ruháit eddig előszeretettel vásárolták és büszkén viselték az emberek. Attól tart, hogy ezután ez már nem így lesz, és a drogbotránya derékba törheti a kemény munkával felépített karrierjét, tönkre teheti a hírnevét.”

(Kiemelt kép: Herczeg Zoltán Instagramja)