Szakítás: így ért véget a friss nyugdíjas Gajdos Tamás kapcsolata 28 év után

Gajdos Tamás egykori híradós most beszélt először arról, hogy igazából két éve egyedülálló.

2024. október 22., 08:42

Szerző:

Gajdos Tamás volt műsorvezetővel közöl interjút a Best magazin friss száma. Hujberék mellett ő is ott található a ma megjelent kiadvány címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „Kedvese 28 év után elköltözött tőle – friss nyugdíjasként egyedül maradt”.

Gajdos Tamás egyedül maradt

Gajdos Tamást annak idején modellként ismerhette meg a közönség, majd a Szerencsekerékben láthatták a nézők műsorvezetőként. Dolgozott a TV2-nél, a Sport 1-en és Hír TV-nél, 2009-től tavalyig volt az ATV Híradójának vezetője egészen addig, amíg tavaly egy ki nem mentett késés miatt távozni kényszerült.

A most 66 éves médiaszemélyiség életében a sport állandó, de munka helyett most már nyugdíjas, és mint bevallja, két éve a párkapcsolata is tönkrement.

„Krisztina elköltözött, már két éve nem vagyunk együtt”

– mondja Gajdos Tamás a lapban. Hozzáteszi többek között a következőket:

„Mindig családban gondolkodtam, és igyekeztem minden erőmmel minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy a körülöttem élők gondtalanul éljenek. Hogy így alakult, nem az én döntésem volt, és a sok siker mellett bizony kudarcként élem meg, hogy nem sikerült egyben tartani a családot, de az elmúlt néhány évben el kellett fogadnom, hogy Krisztinával elfáradt a kapcsolatunk, és ahogy mondta, szeretné egyedül is megméretni magát, és önálló életre vágyik.”

Pedig Gajdos Tamás és volt párja már jegyben is jártak, de az esküvőt a covid miatt halasztani kellett, és aztán amikor újra beindultak a lagzik, addigra a kapcsolat tönkrement, így az eljegyzést felbontották.

Gajdos Tamás életében a sport viszont állandó

Gajdos Tamás világéletében rengeteget sportolt, és akik követik őt a Facebookon, azok jól tudják, hogy bár sok változás történt az egykori műsorvezető sorsában az utóbbi időben, a mozgás állandó. Most szeptemberben három aranyérmet is nyert például, így számol be erről:

„Nem csak készültem, nyertem is a hétvégén rendezett Öttusa Masters Világbajnokságon!
Nem is egy, hanem mindjárt 3 aranyérmet is, hiszen az egyéni mellett a csapat és a váltóverseny mezőnyét is sikerült magunk mögé utasítanunk Rab Attila és Erdős Csaba barátommal.
Elképesztő élmény volt – gondolhatjátok – újoncként a rutinos öttusázók mezőnyében versenyezni! … különösen úgy, hogy sok mindent igazándiból csak menet közben tanultam meg, például a párbajtőrvívásról kiváló csapat- és edzőtársaimtól, többek között az egykori kiváló öttusázó, most nézőként minket biztató Bárdi Róberttől, aki abszolút nyerő taktikai és technikai tanácsokkal látott el.”

Az alábbi posztban képek is találhatóak az eseményről.

(Kiemelt kép: az ATV Magyarország Instagramja)