Szabó Ádámnak új párja van: ő az a kisgyermekes anyuka, aki elrabolta az énekes szívét

Szabó Ádám újra szerelmes! Az énekes a közösségi oldalán is felvállalta új párját. 

2022. március 18., 08:15

Szerző:

Míg másfél évvel ezelőtt Szabó Ádám és Tóth Andi szakításától volt hangos a magyar sajtó, most úgy tűnik, az énekesre újra rátalált a szerelem. 

A zenész és új párja az Instagram-oldalukon is hivatalossá tették a kapcsolatukat. Szabó Ádám egy olyan fotót tett közzé, amelyen átöleli új kedvesét – a képet ide kattintva tekintheti meg. Az énekes új barátnője, Berni pedig egy közös szelfit tett közzé, amely alá a szerelmes sztár szívecskéket kommentelt. A lány által közzétett fotót ide kattintva nézheti meg. 

Habár arról egyelőre nincs információ, hogy miképpen kezdődött a két fiatal kapcsolata, ám az szemet szúr a lány közösségi-oldalán, hogy ő már egy kisgyermekes anyuka, rengeteg posztot oszt meg, amin a kislányával látható – szúrta ki a Blikk

Szabó Ádám évekig Tóth Andival volt együtt, majd a szakításuk után elárulta, hogy valóban elég viharos volt a kapcsolatuk, veszekedéseik nagy része pedig abból fakadt, hogy nem tudta elmondani, mi is pontosan a baja, ami nagyon idegesítette az énekesnőt. A problémák ellenére azonban felmerült náluk a gyerekvállalás is, ám végül másfél évvel ezelőtt a szakítás mellett döntötték. Szabó Ádám ezt követően komoly függőségtől szenvedett és milliókat veszített, erről új dala kapcsán beszélt a múlt héten.

Szerelmi ügyek 

Óriási az öröm: Dér Heni hamarosan újra oltár elé állhat – videó

Zámbó Krisztián szakmailag már mindent megélt: most a családalapítás a legfontosabb

Iszak Eszter az eljegyzéséről vallott – videó

(Kiemelt kép: Szabó Ádám Instagramja)