Stohl Lucából híradós lesz: íme, melyik csatornához igazolt át

Fontos sajtóközlemény érkezett Stohl Lucával kapcsolatosan.

2022. május 11., 09:53

Szerző:

Stohl Lucát a Szenzitív című műsorunkból jól ismerhetik a 168 olvasói-nézői, és a 29 éves műsorvezető most új csatornánál kerül a képernyőre: az ATV-nél lesz híradós.

Az erről szóló sajtóközlemény a következőket tartalmazza:

„májustól újabb népszerű és fiatal műsorvezető csatlakozik az ATV csapatához. Stohl Luca a csatorna új híradós műsorvezetője Nemes Anna és Gajdos Tamás mellett. Stohl Luca 2016 óta dolgozik a médiában, élő műsorok és sikeres podcastok fűződnek a nevéhez, de kipróbálta magát nagyszabású televíziós show háziasszonyaként is. Több médiumnál dolgozott riporterként kulturális és infotainment műsorokban. Híradó-műsorvezetőként most debütál az ATV-n.
»Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről« – mondta Stohl Luca.
»Tovább folytatódik az ATV tavaszi megújulása, nagyon örülünk annak, hogy Köböl Anita után Stohl Luca is velünk dolgozik. Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez« – árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója. Stohl Luca május 13-tól látható az ATV Híradójában.”

Május 13-ig még a 168-on nézzen-hallgasson Stohl Lucát!

Hevesi Kriszta: zsákutca a nyitott házasság

Varga Viktor: a munkába menekülök a depresszióm elől

Könnyek között mesélt a nagymamájáról Bornai Tibor

(Kiemelt kép: ATV)