Stahl Judit mindenkit meghökkentett: elárulta, igazából milyen szakmára készült eredetileg

Stahl Judit ritka interjút kapott, és elmondta hol tervezett továbbtanulni a középiskola után.

2023. augusztus 25., 07:36

Szerző:

Stahl Judit a Tények műsorvezetőjeként 1997-2002 között az egyik legnépszerűbb tévés személyiség volt Magyarországon. Később gasztrovonalon indult tovább, de az utóbbi években már régen nem szerepelt, szakácskönyvet sem adott már ki.

Interjút adni szintén nem gyakran szokott, de most kivételt tett az RTL Fókusz című műsorával. A beszélgetésben elhangzik, hogy Stahl Judit már nem szeretne celeb lenni:

„én nem szerettem celeb lenni. És nem is vagyok jó annak. Én nem tudok jópofin, kedvesen, udvariasan beszélgetni. A semmiről különösen nem tudok beszélgetni, az nagyon nehéz nekem. Viszont szerettem volna látni még jobban a világot, és élvezni, töltődni. De nem akarok influenszer lenni, és nem akarom naponta megosztani magamról, hogy »és akkor így is néztem, meg így is néztem«. És hogy ezt én Instán posztoljam meg TikTokon... Köszi, nem. Ez nem én vagyok. Én szeretem megélni a dolgokat, és nem lefotózni másnak a dolgokat.”

A Berlin és Budapest között ingázva élő egykori médiaszemélyiség most könyvkiadóját vezeti. Nem erre a pályára készült annak idején, hiszen a Színház és Filmművészeti Főiskolát végezte el rendező szakon, de az interjúban elhangzik, hogy a középiskolában eredetileg nem is ilyen irányú továbbtanulást tervezett, hanem az álma egy teljesen más karrier volt:

„mivel én molekuláris biológusnak készültem, tőlem a kémia nem áll távol. Ide akartam jönni Szegedre tanulni, mert csak itt volt molekuláris biológia, amikor én gimnazista voltam. Ide is jöttem felvételizni.”

Nézze meg a teljes interjút!

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)