Solti Ádám elárulta, miért költöznek vissza Magyarországra

Solti Ádám és felesége, Berni úgy döntöttek, újra itthon szeretnének élni.

2024. május 23., 10:20

Szerző:

2022 májusában megdöbbentő történet derült ki Solti Ádám színészről: bár házas, a szeretőjétől kisfia született. A dologból nagy botrány lett, a színész saját édesapjával is összetűzésbe került a baba miatt, de felesége, Bernadett kitartott mellette. A házaspár életét az eset igen megnehezítette, és a nehézségeket súlyosbította az azokat övező közérdeklődés. Így aztán Solti Ádám és Bernadett két fontos döntést hoztak meg: egyrészt kiiratkoztak a közösségi médiából, illetve privátra állították a fiókjaikat, másrészt külföldre költöztek. Nos, ennek az időszaknak most vége.

Solti Ádám nagy lehetőséget kapott itthon

Solti Ádám most a Blikknek beszélt arról, hogy miért térnek haza most a családjával Budapestre. A Barátok köztből is ismert színész egyébként eddig Ausztriában eredeti szakmájában, fogtechnikusként dolgozott.

„Kaptam egy nagyon jó lehetőséget. A Madách Színházban én játszom a férfi főszerepet, Edwardot a Pretty Womanben, ami egy fantasztikus produkció, és a közönség körében is nagy sikere van. Úgyhogy arra az elhatározásra jutottunk Bernivel, hogy újra megpróbáljuk itthon”

– mondja Solti Ádám. A színész azt is említi, hogy miközben külföldön éltek, hozzászoktak, hogy külön vannak a feleségével, aki sok időt töltött itthon akkor is, amikor a férje Ausztriában dolgozott:

„Mi Ausztriában éltünk egy jó darabig, és ott is sok időt töltöttünk külön, mivel nekem dolgoznom kellett, Berni viszont mindenképpen Magyarországon akart szülni, és rengeteg kontrollvizsgálatra járt haza, sokat ingázott a két ország között. Úgyhogy nem áll távol tőlünk a különlét.”

Solti Ádám egyébként az interjúban arról is beszél, hogy milyen apának tartja magát.

Solti Ádám a képernyőre is visszakér

Solti Ádám egyébként szerepelt már egyszer a hírekben a héten: ő lesz ugyanis az egyik abból a rengeteg celebből, akik az RTL által idén újraindított Fort Boyard – Az erőd következő évadában szerepelnek majd. A forgatás hamarosan kezdődik Franciaországban, Solti Ádám minden bizonnyal ezt követően térhet majd vissza színházi szerepéhez.

A 24 év után visszatérő reality-vetélkedő az RTL közleménye szerint még az idén lesz látható a csatornán. A celebjátékosok a Fort Boyard nevű erődben berendezett „vidámparkban” logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban küzdenek majd egymással a programban. A Fort Boyard – Az erőd műsorvezetője, nem Sebestyén Balázs, hanem a másik lehetőség, Istenes Bence lesz, mellette pedig Janklovics Péter az erőd kincsének védelmezőjeként nehezíti majd meg a játékosok dolgát.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Fort Boyard – Az erőd)