Soltész Rezső hófehér autóját feketével lesprézték, de az énekes tudja, ki volt a rongáló

Soltész Rezső nem mindennapi sztorit osztott meg, hozzátéve, hogy a rongálás miatt jó okból nem fordult a rendőrséghez.

2024. március 12., 10:53

Szerző:

Soltész Rezső volt a Szerencsekerék című vetélkedő egyik játékosa a héten, és a betűkitalálós műsornak az utóbbi időben része, hogy a meghívott hírességek elmesélnek egy-egy nyilván előre leegyeztetett sztorit. A 78 éves énekes a következő történetet osztotta meg még a '80-as évekből.

„van néhány kellemetlen emlékem erről a korszakról. [...] Volt egy-két dolog, amivel bizalmasan és óvatosan kellett bánni, mert volt néhány hölgy, aki nagyon komolyan gondolta, hogy bele ereszkedik az életembe. Volt egy miskolci lány... Amikor hosszabb turnék voltak, akár egy hétre is elköltöztünk Miskolcra és minden faluban volt egy Soltész Rezső-fellépés. Mindegy, hova mentünk, Szerencsre vagy máshova, ez a hölgy ott volt és az első sorban ült, és mindig fekete ruhában volt. Lehet, hogy elegáns akart lenni, nem tudom. És mindig jött, és volt ez az egész nyomonkövetés – udvariasan elhárítottam a helyzetet.”

Maga a sztori a következő:

„Budán lakom, és lejöttem a hófehér, gyönyörű Zsigulimmal. Olyan volt, hogy könny nem maradt szárazon. Az egyik szűcs barátom, Földváron volt üzlete, csinált egy fehér színű szőrborítást az ülésekre. Gyönyörű volt az autó. Amikor mentem az autóhoz, akkor láttam meg, hogy fekete sprayjel az autót valaki körbe lefújta, de minden indulat benne volt abban a flakonban. Tudtam, hogy ez a lány volt az. Persze nem mentem a rendőrségre. Halál szerencsém volt, mert februárban történt, és mínuszok voltak, és nem indult be a kémia a festékszórón, így lemosták a szervizben benzin segítségével. Ez egy ilyen élmény volt!”

Mindezt alább úgy hallgathatja meg, hogy Kasza Tibor minden mondatba kétszer beleszúr valami borzasztóan kellemetlen bájolgást vagy poénkísérletet, szóval igazán érdemes a play gombra kattintani!

Soltész Rezsőről sokan tudják, hogy bár sok hölgyrajongója volt, feleségével, Judittal 56 évig éltek együtt. Amikor az énekes a Táncdalfesztiválnak és a Szóljon hangosan az ének című dalnak köszönhetően egyik napról a másikra országosan ismert lett, a pár már együtt volt, és az életük egy csapásra megváltozott.

„Judit teremtette meg a tökéletes hátországot. Amíg én koncerteztem, ő foglalkozott a lányainkkal és szervezte a családi életünket. A feleségem mondása volt, hogy olyan vagyok, mint az a harci mén, amelyik ha meghallja a trombitaszót, azonnal elindul. Judit arra célzott, hogy mindenem volt a színpad, és a legeldugottabb falvakba is elmentem szerepelni”

– emlékezett korábban vissza Soltész Rezső most már csaknem öt éve elhunyt feleségéről.

(Kiemelt kép: TV2/Szerencsekerék)