Soltész Rezső szívbemarkoló vallomást tett felesége elvesztéséről

Soltész Rezső még mindig nincs túl azon, hogy el kellett vesztenie a feleségét, Juditot.

2023. augusztus 8., 10:31

Szerző:

Soltész Rezső a címlapsztárja a Meglepetés magazin frissen megjelent számának. Amint az a borítóról is kiderül, a 78 éves táncdalénekes többek között egy igen nehéz témáról adott interjút: felesége elvesztéséről.

Soltész Rezső és Judit 56 évig éltek együtt. Amikor az énekes a Táncdalfesztiválnak és a Szóljon hangosan az ének című dalnak köszönhetően egyik napról a másikra országosan ismert lett, a pár már együtt volt, és az életük egy csapásra megváltozott.

„Judit teremtette meg a tökéletes hátországot. Amíg én koncerteztem, ő foglalkozott a lányainkkal és szervezte a családi életünket. A feleségem mondása volt, hogy olyan vagyok, mint az a harci mén, amelyik ha meghallja a trombitaszót, azonnal elindul. Judit arra célzott, hogy mindenem volt a színpad, és a legeldugottabb falvakba is elmentem szerepelni”

– emlékszik vissza Soltész Rezső.

Négy évvel ezelőtt azonban Judit elhunyt. Halála előtt azt mondta a férjének, hogy ne maradjon egyedül özvegyként, de Soltész Rezső nem is gondol új kapcsolatra:

„az én szívemben örökre a feleségem marad. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a férje lehettem. Judit személye számomra nem pótolható. Bár fizikailag nem tudunk együtt lenni, most is érzem, hogy mindenütt velem van.”

Soltész Rezső közben továbbra is dolgozik, amennyit tud, nemrég Zalatnay Sarolta Instagramján tűnt fel.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)