Opitz Barbi felháborodott posztban reagál a Szerencsekerék-botrányra: Színjeles tanuló voltam

Opitz Barbi tévesztett a Szerencsekerékben, és felháborodott az erre érkezett reakciókon.

2023. december 19., 07:42

Szerző:

Opitz Barbi volt a Szerencsekerék című műsor legutóbbi sztárvendége a TV2-n, de az énekesnőnek nem volt szerencséje. Közvetlenül előtte egy versenyző nem tudott megfejteni egy meglehetősen egyszerű feladványt, majd ugyanabba a kérdésbe Opitz Barbarának is beletört a bicskája, holott egy közismert mondást kellett kitalálni.

Nézze meg, önnek sikerül-e!

Opitz Barbara ezek után az Instagramon sztoriban mutatta meg, bizonyos kiadványok milyen megalázó-gyalázó cikkeket jelentettek meg róla, és a 24 éves énekesnő felháborodásának adott hangot a következő szavakkal:

„nos, a Szerencsekerékben én is részt vettem, és nagyon jókat nevettünk, imádtam, mindeközben bakiztam is, amikor random valami megoldást hirtelenjében próbáltam rávágni... Általánosban és gimiben is színjeles tanuló voltam végig, ha érdekel. Ez mind a ti szégyenetek, hogy random jött emberi hibából ekkora ügyet csináltok ti, élettelen újságírók. Próbáljátok a közvéleményt úgy formálni, hogy mások hírnevét próbáljátok rontani... Őszintén, az egész adásból ennyit tudtatok kiragadni? [...] LÁBTÖRLŐ kategória számomra, ahogyan néhányan visszaéltek azzal, hogy újságírók vagytok.”

Emlékezetes részlete volt az adásnak az is egyébként, amikor Opitz Barbara a legextrémebb udvarlójáról-rajongójáról beszélt.

(Kiemelt kép: TV2/Szerencsekerék)