Amit Shane Tusup nem tett meg Hosszú Katinkáért, megteszi most Szabó Zsófiért

Az edző nagy elhatározást tett új szerelme kedvéért.

2021. október 28., 08:11

Szerző:

Shane Tusup arról ismert, hogy évekig ő volt Hosszú Katinka edzője, valamint hat évig házasságban éltek. A 33 éves amerikai edző és az olimpiai bajnok úszónő azóta elváltak, és mindkettejüknek új kapcsolata van már. Bár Shane Tusup és Szabó Zsófi még személyesen nem erősítették meg, utalásaikból és róluk készült fotókról jó ideje egyértelmű, hogy összejöttek.

Bár Shane Tusup és Szabó Zsófi eddig angolul kommunikáltak az Instagramon, a Blikk című újságnak most azt nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő informátor, hogy az edző most elkezdett komolyan magyarul tanulni.

„Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem boldogsága kulcsára. Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszútávon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul”

– többek között ezt nyilatkozta ez a bizonyos informátor. A Blikk idézi Shane Tusup egy néhány évvel ezelőtti nyilatkozatát is, amelyben az edző azt mondta, hogy akkor nem a magyarul tanulás volt a legfontosabb.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)