A csókolózás után újabb nővel fotózták le Shane Tusupot

Shane Tusup szakított Szabó Zsófival, csókolózott VV Virággal, most pedig egy szépségkirálynő jött be a képbe.

2022. június 30., 08:49

Szerző:

Tegnap derült ki, hogy Shane Tusup nemrég egy budapesti szórakozóhelyen a Való Világ 10-zel ismertséget szerzett VV Virággal csókolózott. A férfi nem nyilatkozik a dologról, a lány pedig nem emlékszik rá, a fotó viszont megvan.

Most a Best magazin friss számának címlapján látható egy újabb kép, ezen Shane Tusup egy újabb, ismeretlen nővel látható. Fontos részlet, hogy a sztáredző májusban szakított menyasszonyával, Szabó Zsófival.

Annyi bizonyos, hogy Shane Tusup egy újabb nővel flörtölt most, és a Best a következőket derítette ki az illetőről, akinek azonban a pontos személyazonosságát mindaddig homály fedi, amíg nem szeretne a nyilvánosság elé állni. A hölgy huszonéves, több szépségversenyen is indult, 2016-ban megnyert egy kisebb versenyt. A barátai okos, ambiciózus, Shane-hez passzoló személyiségként írják le.

És hogy miket csinált ez a nő Shane Tusup társaságában az etyeki lovasklubban? Erről egy szemtanú a következőket mondta a Bestnek:

„együtt érkeztek, és együtt is mentek el a hölggyel. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Beszélgettek, nagyokat nevettek.”

Lazán kapcsolódik, de Shane Tusup olyannyira érdeklődik a lovak után, hogy a napokban a lovas akrobatikába is beletanult. Érdemes megnézni a videókat is az alábbi posztban!

Shane Tusupról még többet!

Változhat a Dancing With The Stars zsűrije a 3. évadra, amiben Shane Tusup is a versenyzők között lehet

Fotó: Shane Tusup örömhírről számolt be

Szabó Zsófi és édesanyja közös fotójára reagált Shane Tusup

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)