Sebestyén Balázs megdöbbentő dolgot árult el a feleségéről

Sebestyén Balázs és felesége kapcsolatában normális, amit mások sosem csinálnának.

2024. május 8., 07:51

Szerző:

Sebestyén Balázs és felesége Viki is ott vannak a frissen megjelent Best magazin címlapján, mégpedig egy olyan témával, amit a műsorvezető maga említett egyszer egy rádióadásban. Hiába, minden kapcsolat, minden házasság másmilyen.

Sebestyén Balázs felesége a férje nélkül jár bulizni

A 46 éves műsorvezető azt mondja, hogy ő és a felesége külön járnak bulizni. Ebben talán az is meglepő lehet, hogy ők ebben az életkorban, két gyermek szüleiként még egyáltalán eljárnak bulizni, de persze sokan azon lepődnek meg jobban, hogy Viki a férje nélkül veti bele magát rendszeresen az éjszakába, illetve egy-egy fesztivál forgatagába.

„Mi nagyon toljuk ezt a külön bulit. Nálunk nincs ráflesselve, ki mit csinál. Viki iszonyatosan tolja, minden héten. Most jön a fesztiválszezon. Fel sem merül, hogy ne menjen. Partizzon, bulizzon, érezze jól magát. Vannak, akiknél elképzelhetetlen, hogy külön menjenek. Azt is megértem. Ők együtt szeretnek, szerintem az is egy jó dolog. Nincs ez így nagyon kőbe vésve”

– mondta a témáról Sebestyén Balázs a rádióban a lap szerint. A médiaszemélyiség fiai 15 és 9 évesek egyébként. Nagyobbik fia, Bennett születésnapjára az apuka tavaly ezt írta:

„Hogy telt el ez ilyen gyorsan? 15 év! Annyira büszkék vagyunk Rád, Beni. Nagyon szeretlek! Hihetetlen nagy csoda vagy, köszönöm, hogy hozzánk jöttél... Remélem, egyszer ott ugrálunk majd az egyik koncerteden...”

Alább lehet megnézni Sebestyén Benett dobjátékát, amit többek között Curtis és Erős Antónia is méltatott.

Sebestyén Balázs másik fia, a 9 éves Noel ezzel szemben a zene helyett inkább a sportban jeleskedik.

Ő maga is egyedül vág neki

De persze Sebestyén Balázst sem kell félteni, a legutóbb egzotikus utazásra ment a felesége nélkül. A Nyerő Páros műsorvezetője márciusban Nepálba utazott spirituális utazásra, ám a felesége és a fiai nem tartottak vele. Sebestyén Viktória a 24 óráig elérhető Instasztorijában megmutatta, hogy ő meg közben bowlingozni volt, tehát Magyarországon maradt.

A Blikk azt írta akkor, hogy Sebestyén Balázs először Nepál fővárosába, Katmanduba látogatott, és az útja során meglátogatott egy rinpocsét vagyis egy vallási tisztséget viselő embert. A tévés azért ment oda, hogy megáldják. Később pedig Lumbinibe utazott, ami a Himalája lábánál található, és Buddha születésének a helyszíne. Ide azért érkeznek zarándokok, hogy meditáljanak. 

„Az első utunk Katmanduban mindig Yanten Wangpo rinpocséhoz vezet, aki megáld minket és az itt tartózkodásunkat”

– írta Sebestyén Balázs az Instagramon, és persze fotókat is posztolt.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)