Schobert Norbert arról beszélt, milyen tünetei lettek a sztróktól

A Just Clear Awardson nyilatkozott az állapotáról egy hónappal kórházba kerülése után.

2021. szeptember 24., 12:32

Szerző:

Szerda este tartották Budapesten a Just Clear Awards nevű gálát, ahol Kasza Tibor arról beszélt, milyen betegséggel diagnosztizálták, amikor rádöbbent, hogy muszáj életmódot váltania és lefogynia. Kattintson ide az összeállításunkért, amelyben erről részletesebben írunk!

Ugyanezen a gálán részt vett a Schobert házaspár is, és Schobert Norbertet a Blikk című lap szintén az egészségi állapotáról kérdezte. Az Update nevű márka tulajdonosának augusztusban ugyanis sztrókja volt, a jobb oldala egy időre teljesen lebénult, de azóta már újra dolgozik, illetve forgat – erről ebben a korábbi cikkünkben olvashat többet.

„Mindenkinek üzenem, jól érzem magam, és többen azt mondták a gálán, hogy az elmúlt tíz évben nem láttak ilyen kisimultnak. Úgy tűnik, jót tett ez a kényszerpihenő. [...] Teljesen jól vagyok, és aminek a legjobban örülök, hogy semmilyen tünetem nem maradt. Egy ideig azt éreztem, mintha a lábam és a karom nem az enyém lett volna. Néha zsibbadt, úgy mozgott, mintha nem én irányítottam volna, de mára már ennek nyoma sincs. Újra én irányítok”

– többek között ezt nyilatkozta Schobert Norbert a gálán, ahol a fent kiemelt kép készült. Az üzletember-médiaszemélyiség hozzáteszi, nagyon óvatosan és odafigyelve, de hétfő óta újra edz.

Schoberték összesen három kategóriában győztek a díjkiosztón, az övék lett az év szénhidrátcsökkentett termékének járó elismerés, valamint Rubint Réka lett az év online edzője és az év női prezentere.

(Kiemelt kép: dfp.hu)