Király L. Norbert az éneklés helyett már a rúdtánc fenoménja, de egy másik hatalmas változás is van az életében

Király L. Norbert nagy bejelentést tett, és a téma nem a rúdtánc, hanem a magánélete!

2024. február 10., 07:29

Szerző:

Király L. Norbert az X-Faktor legelső évadában szerepelt 2010-ben és a harmadik helyen végzett, és 2020 körül lépett be az életébe a rúdtánc. Az egykori énekes már abbahagyta a zenélést, az utóbbi évtizedekben volt, hogy sofőrködött, illetve autószereléssel is foglalkozott, rég nem tartozik a celebek közé.

Most a Bors című újságnak adott interjút a 35. születésnapja alkalmából, a következőket mondva különleges hobbijáról:

„maximális energiával vetettem bele magam az edzésbe, ma már pedig én is edzéseket tartok a civil munkám mellett. Imádom, bár fizikailag nagyon megterhelő, most is lezúztam a bal vádlim. Kaptam persze hideget, meleget, amikor belekezdtem ebbe, de nem igazán érdekelt. Mára egyébként 6 extrém magas sarkú csizmám van, és nem kizárt, hogy tovább bővül a kollekció.”

A lapnak válaszolva Király L. Norbert a magánéletéről a következőket mondta:

„három éve szingli vagyok, nincs nő az életemben, és megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem hiányzik a párkapcsolat. Tudatosan eldöntöttem, hogy nekem így ez jó. Lefoglalom magam, nem unatkozom és magányos sem vagyok. Mondhatnánk: nincs nő, nincs sírás.”

Úgy tűnik tehát, hogy a rúdtánc jelenleg fontosabb Király L. Norbert életében, mint a párkapcsolat, ezek szerint tehát nem csappant az a kezdeti lelkesedés, amivel annak idején belevágott. Három éve még ezt nyilatkozta a Blikknek:

„az egész úgy jött, hogy valamelyik közösségi oldalt pörgettem, és megláttam egy ilyen videót. Tetszett, mert nagyon látványos volt, és persze tudtam, hogy rengeteg benne a kihívás. Kerestem egy tanárt, és az első óra után otthon is felszereltettem egy rudat, azóta pedig hetente legalább ötször gyakorlok.”

De lehet vajon a rúdtáncból harmincas férfiként karriert csinálni? Király L. Norbert a korábbi interjújában erre is kitért:

„céljaim is vannak vele, már szóba került, hogy indulok valamilyen megméretésen is. Persze nem vagyok versengő típus, így nem biztos, hogy az az én világom lenne. Később szeretnék oktatni, sőt, az is benne van a pakliban, hogy fellépéseket vállalok. Már volt is megkeresés, de végül az nem jött össze. Tudom, hogy sok tévhit van a rúdtánccal kapcsolatban, de füstös bárokban én sem lépek majd fel. Számomra ez kihívás, azért is vettem fel azt a húsz centis magassarkút, mert nehezítő tényező. A sport részén felül van egy úgynevezett exotic pole irányzat is, amely inkább erotikus, én ezt ötvözöm a klasszikus rúdtánccal.”

Nemcsak az Instagramon, a TikTokon is lehet követni Király L. Norbert lélegzetelállító rúdtáncos videóit, onnan is ajánlunk egyet, persze ha Dúró Dórához hasonlóan ön is idegbe kerül, ha egy férfi magassarkút vesz fel, akkor inkább ne görgessen lejjebb. (Vagy már későn szóltunk?)

@harley_l_pole_dance 2024-Pole Danc ❗️Hardstyle Exotic ❗️ #poledance #exoticpoledance ♬ eredeti hang - Harley L

(Kiemelt kép: Harley L. Poledance Instagram)