Rudolf Péter visszatér színészként, és elmondta, milyen Eszenyi Enikő helyébe lépni a Vígszínházban

Eszenyi Enikő botrányos körülmények között távozott, a helyébe lépő Rudolf Péter nem csak igazgat, már játszik is.

2022. március 9., 10:36

Szerző:

Eszenyi Enikő botrányos körülmények között távozott a Vígszínház éléről, és bár a személye körüli indulatok továbbra sem csillapodtak le teljesen, immár Rudolf Péter vezetésével folyik tovább a munka a színházban. Az új igazgatóval most a Blikk közöl friss interjút abból az apropóból, hogy négy év után színészként is visszatér Rudolf Péter: a Barátom, Harvey című darabban fog színpadra állni.

„Jó együtt lenni. Így is. Együtt morzsolgatva a szöveget és szürcsölve a kávét a szünetben, de az én igazgatói attitűdöm és egy próbafolyamatban való harcaim magammal és az anyaggal nem egy másik ember harcai és attitűdje. Remélem!... Igazán persze ők tudják megmondani, ez hogyan működik. Mindenesetre most szidhatjuk együtt az igazgatót...”

– így beszél Rudolf Péter a közös munkáról.

Az interjúban többek között az is szóba kerül, hogy okoz-e gondot, hogy immár nemcsak igazgatóként, hanem színészként is dolgozik egyszerre:

„hiányzott a színészi munka. És az is bizonyos, hogy ez az együttlét a kollégákkal az igazgatónak tanulságos. Nyilván nem egyszerű így a napi igazgatói teendőket ellátni, de a kollégáim rengeteget segítenek.”

A Vígszínház társulatának tagjairól írtuk

Meghökkentő fotó: Stohl András már nagyon várta, hogy újra egy nő bőrébe bújhasson

Eszenyi Enikő is a gyászolók között: így búcsúztatják kollégái Venczel Verát

Oláh Ibolyát a barátai tartották el, most Presser Gáborral közös előadásra készül

(Kiemelt kép: dfp.hu)