Reviczky Gábor állapota váratlanul romlott le: A fiam neve nem jutott eszembe

Reviczky Gábor hirtelen lett újra beteg, több félelmetes tünet jelentkezett nála egyszerre.

2024. augusztus 14., 07:57

Szerző:

A mi kis falunk című sorozat forgatásáról közölt riportot az RTL a Fókusz kedd esti adásából, és itt kiderült, hogy Csuja Imre továbbra is sütögeti a poénokat, hogy Udvaros Dorottyát megint felköszöntötték 70. születésnapja alkalmából, valamint hogy Reviczky Gábor újabb betegségen van túl.

Reviczky Gábor a rák után újra kórházba került

Reviczky Gábor idén lett 75 éves, és sokat hallottunk róla, hogy túl van egy igen súlyos daganatos megbetegedésen: kemoterápiát is kapott. Most, hogy a rákot legyőzte, újabb tünetek jelentkeztek nála és szirénázó mentőnek kellett őt a kórházba szállítania.

„Amikor kijöttem a kórházból, volt egy hosszú, 2 és negyedórás műtétem... A macska odajön mindig, hogy elvegye a negatívumokat az emberből. A hasamon volt végig. Ott dorombolt-taposott. Honnan tudta, hogy nekem a hasammal van baj?!”

Reviczky Gábor azt mondja, a PET-CT-je jelenleg jó, a daganat stagnál, de ahogy sikerült felépülnie ebből a betegségből, más gondok jelentkeztek, és ezek közül a csontrepedéses baleset volt a kevésbé súlyos.

„Keletkeztek más problémák. Semmi bajom nem volt délelőtt, késő délután meg felébredtem a kórházban. Végtelen fáradtságot éreztem. Bementem a házba, lefeküdtem, és onnantól kezdve nem emlékszem semmire. És ez csak úgy jött: reggel semmi bajom nem volt. Úgyhogy még ez is rájön, betegségek halmaza!”

Reviczky Gábor félelmetes fertőzést kapott

Derült égből villámcsapásként érkezett ez az új megbetegedés, semmilyen előzetes jele nem volt. Reviczky Gábor a következőket meséli az alább megtekinthető videóban:

„Jött egy egészen érdekes kis tünet, semmi bajom nem volt délelőtt, majd elmesélték, hogy szirénázó mentőautó vitt be a kórházba. Amikor magamhoz tértem, az ágyról felnéztem, megismertem a feleségemet, de nem tudtam a nevét. Másfél perc múlva jöttem rá, hogy hogy hívják. A lányomnak csak a beceneve jutott eszembe, a fiam neve meg egyáltalán nem jutott eszembe. Kiderült, hogy a szívburkomon van egy streptococcus-góc vagy fészek.”

Ebből megintcsak egy hosszas kórházi tartózkodás lett:

„Bent voltam 23 napig. Napi két palack antibiotikumot kaptam, de elmúlt. Viszont a professzor úr tudta, kardiológus lévén, hogy az valahonnan jött, a gócnak máshol kell lennie. És átszállítatott a Semmelweisről a gasztroenterológiára. Végbéltükrözésem volt, találtak egy polipot, és abban volt benne ez a streptococcus-fészek.”

Ezután további polipokat találtak és számoltak fel az orvosok, de ezzel a 75 éves színész még mindig nincs túl mindenen. Még egy műtét vár rá, de Reviczky Gábor azt mondja, hogy aki alárendeli önmagát a betegségének, annak vége, ezért nem szabad az ilyen bajokat túlságosan komolyan venni.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)