Ráskó Eszter szívszorító vallomást tett Sebestyén Balázsék műsorában: így halt meg a testvére

Ráskó Eszter ezen a héten csatlakozott Sebestyén Balázsék műsorához harmadik műsorvezetőnek.

2024. február 14., 11:30

Szerző:

A Balázsék című rádióműsorból a tavalyi év végén távozott Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc mellől Vadon Jani, és a múlt hét pénteken jelentették be, hogy ki lesz az utód: Ráskó Eszter humorista.

Újév óta Sebestyén Balázsék a reggeli adásban rengeteg vendégműsorvezetővel tesztelték, hogy kit választhatnának állandó szereplőnek maguk mellé, többek között Ábel Anita is kipróbálta magát. A kérdést végül egy szavazás döntötte el, és Balázsék pénteken délelőtt jelentették be, hogy ki lett a győztes, méghozzá az alábbi poszttal.

„Hát akkor így megyünk tovább! Isten hozott nálunk, Ráskó Eszter!”

– írja Sebestyén Balázs.

A kedd reggeli műsorban Rákóczi Ferenc hozta szóba a motorozást, és ennek kapcsán Ráskó Eszter megdöbbentő vallomást tett. Rákóczi Ferenc a következőket mondta:

„volt egy óriási motorozás. Beröffentettem a gépet, mert már muszáj volt. Úgy szeretek mindenkit, aki ilyenkor megírja, hogy teljesen hülyék vagyunk és meg fogunk halni. Mindenki azt gondolja, hogy amikor te motorra ülsz, akkor lapon döntöd, leér a lábtartód és úgy megyünk, mint egy komoly versenyző. Képzeljétek el, vannak olyan motorosok, akik normálisan mennek! Tehát nem száznyolcvannal vagy kétszázzal.”

Erre mondja Ráskó Eszter a következőket:

„szerintem az is van a motorozásban, hogy nincs meg a kultúránk hozzá. Meglátják a motorost, aztán már mondják is, hogy ez nem is egy autó, beelőzöm és… Nekem ugye a bátyám meghalt egy motorbalesetben. Úgyhogy én egy kicsit már kimaxoltam ezt a témát. Úgy vagyok ezzel, hogy szerintem kevesen öregszenek meg a motoron. Akik öregek a motoron, azok általában öregen is kezdenek el motorozni. Persze nyilván vannak kivételek. Egyébként nem maga a motorozás veszélyes, inkább az utak minősége, de az autósok sem vigyáznak rájuk.”

Alább lehet belehallgatni az adásba.

A hétfői adás szintén tartalmazott egy olyan mozzanatot, ami bekerült a hírekbe: szó volt ugyanis Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról a pedofilbotrány kapcsán. Az üggyel kapcsolatban Sebestyén Balázs a következőket mondta, amint azt a 24.hu is idézte:

„a válaszok nincsenek meg, azokkal továbbra is tartozik nekünk mindenki, hogy hogyan. Mert oké, hogy lemond, elviszi a balhét, Novák is, Varga is, oké – de hogy az okot továbbra sem tudjuk, ez nem jó.”

Sőt, a hétfői adásban elhangzottak a következők is:

„itt nem volt más megoldás, ez hosszú haláltusa lett volna, ha nem lépi meg. Profi kármentés, politikailag professzionálisan működik a gépezet. Lemondott, oké, megszűnt a balhé, kihúztuk a gyökeret.”

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagramja)