Újabb fotó látott napvilágot Rácz Jenőék kislányáról

Igazi hajasbaba a kis Kamilla.

2022. május 1., 12:09

Szerző:

Egyre több fotót oszt meg a kislányukról Rácz Jenő és felesége Rácz-Gyuricza Dóra. Ezúttal a boldog anyuka mutatta meg a kicsit. A fiatal feleség emellett egy bejegyzést is közzétett, ahol fontos dologra hívta fel a figyelmét azoknak, akik szintén nemrégiben adtak életet a gyermeküknek.

„Gyógyulunk. Mikor megy le a hasad? Hogyan diétázol szülés után? Hány kiló ment le rólad a kórházban? Mikor kezdesz sportolni? A gyermekágyas időszakban ne foglalkozzatok ezekkel a kérdésekkel‼️Gyógyultok, a lelketek is, a testetek is, a babátok is, adjatok magatoknak 6 hetet, amikor szeretgetitek egymást a kicsivel, aztán lesz még rá rengeteg idő, hogy Spartacus üzemmódba kapcsoljunk”

- kezdte a bejegyzésében Rácz Jenő felesége.

„Büszke vagyok a testemre, hogy ilyen szépen és gyorsan gyógyul, büszke vagyok a kisbabámra, hogy csöpp kis termete ellenére ilyen erős, és ennyire nagy benne az élni akarás. Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is, legyen bármekkora, mert MINDENT megadott a kislányomnak és nekem is, hogy ezt az időszakot ilyen szépen megéljük. Esténként őszinte hálát érzek mikor kenegetem a hasam a finom illatú krémekkel, és kicsit megszeretgetem magam amiért ekkora csodákra vagyok képes. Adj időt magadnak‼️Légy büszke magadra‼️Szeresd magad‼️”

- zárta a posztját az édesanya.

Még több hír a házaspárról

Csúnyán megalázták Rácz-Gyuricza Dórát a súlya miatt egy bevásárlóközpontban

Rácz-Gyuricza Dóra megdöbbentő felfedezésre jutott saját testével kapcsolatban

Videó - Rácz Jenő vallomása: Egy munkásszállón szálltam meg hónapokig

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)