És az megvan, hogy Rácz-Gyuricza Dóra milyen végzettséget szerzett az egyetemen?

Rácz-Gyuricza Dórát gasztroinfluenszerként ismerjük. Most elmondta, milyen végzettsége van igazából.

2022. augusztus 14., 17:13

Szerző:

Rácz-Gyuricza Dóra azóta szerepel rendszeresen a nyilvánosság előtt, hogy A Konyhafőnök című műsorba bekerült, majd összejött és összeházasodott Rácz Jenő sztárséffel. A gasztrovonal helyett most már talán az anyaságról-gyerekgondozásról posztol a legtöbbet influencerként, hiszen idén született meg első kislánya, de a végzettsége valami teljesen más.

Rácz-Gyuricza Dóra az Instagramon válaszolt követői kérdéseire, és valaki arra kérdezett rá, hogy mi is pontosan a végzettsége. Nos, íme a válasz:

„közgazdász vagyok. Vendéglátás-szervezés/menedzsment szakon végeztem az egyetemen. Azóta pedig a tervezőgrafikus szakmát is elvégeztem, az alkotási szerelem miatt.”

Az automatikusan eltűnő Instasztoriban posztolt válaszokból kiderül még, hogy Ráczék nemsokára indulnak első nyaralásukra kisbabájukkal, Kamillával, valamint hogy a kismama a nehéz pillanataiban sétálgatni, nassolni és vicces filmeket szokott nézni, illetve hálát szokott adni, plusz végigtelefonálja a szeretteit egy-egy kedves szóért. Így fogalmaz:

„hálát adok, hogy tudok sétálni, hogy van pénzem finom nasira, és hogy van kit felhívjak, amikor így érzem magam.”

Ráczéknak azért persze nemcsak finom nasira van pénzük: Rácz Jenő luxusórákat gyűjt, a pár tavaly magángéppel ment el a világ egyik legdrágább éttermébe.

Ráczékról még többet!

Rácz Jenő nem hajlandó bemenni a Reggelibe, ha Járai Máté a műsorvezető – kiderült, miért

Rácz Jenő babás fotóján megosztó dolgot vettek észre a kommentelők

Videó: Rácz Jenő figyelmét elvonta egy versenyző dekoltázsa, szóvá is tette

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)