Puskás-Dallos Peti ezért nem fogja nézni ma este a foci-vb döntőjét

Ezen kívül most az is kiderült, melyik sorozatért rajong igazán Puskás-Dallos Peti.

2022. december 18., 09:09

Szerző:

Puskás-Dallos Peti pénteken töltötte be a 38. születésnapját, és a hétvégén posztolt is egy képet a buliról, amint éppen felköszönti a felesége, Puskás-Dallos Bogi. A zenész-színész-médiaszemélyiség ezt írta a fotóhoz:

„nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket és hogy ennyien gondoltatok rám tegnap! Nagyon meghatódtam! Köszi a családnak, a barátoknak mindent is és köszi szerelmem, hogy vagy nekem! Te vagy a legnagyobb ajándék!”

A fotóhoz fűzött címkék között ott van a #StrangerThings is, merthogy a tortát is a Netflix sikersorozatának logója díszíti.

Puskás-Dallos Petit egyébként mostanában a botrányt drámára halmozó Való Világ 11 egyik műsorvezetőjeként lehet látni a legtöbbet a képernyőn. Amit viszont Puskás-Dallos Peti nem lát a képernyőn, az a futball-világbajnokság. Az alábbi posztja szerint bojkottálja a vb-t és ennek megfelelően nyilván a ma esti döntőt sem nézi majd.

„Sok nehézségen megyünk keresztül az elmúlt években és sokan imádjuk-várjuk a nagy sporteseményeket mint a foci világbajnokság. Ennek ellenére még egy meccset sem néztem és nem is fogom, mert nem tudok elmenni amellett, hogy a szórakozásunkért hivatalosan több száz, de egyes becslések szerint több ezer munkás vesztette életét a stadionok építése alatt. Rabszolgaság új köntösben. Sok sikert a csapatoknak. Igazságot a családoknak”

– írta Puskás-Dallos Peti a vb kezdetekor, és még viszonylag nagyvonalú is volt, hogy csak egy dolgot említ, mert a labdarúgó-rendezvénnyel kapcsolatos súlyos-elkeserítő problémák közül a stadionépítéshez használt rabszolgamunka csak az egyik.

A vébével kapcsolatos botrányokról John Oliver humorista, az HBO sztárja a Last Week Tonight című műsorban készített hasonló megközelítésű összefoglalót, csak sokkal hosszabban, viccesebben és angolul.

(Kiemelt kép: Puskás-Dallos Peti Instagramja)