Pumped Gabo beállt tanárnak, döbbenet, mit fog tanítani

Már lehet is jelentkezni a képzésre.

2021. november 4., 10:25

Szerző:

Meglepő felhívással jelentkezett Pumped Gabo az Instagramon: azt mondja, képzést indít, és már lehet is rá jelentkezni. Elsősorban olyan fiatalokkal szeretne foglalkozni, akik úgy érzik, mindig ők állnak a társaság középpontjában és szívesen kibontakoztatnák képességeiket. Íme a felhívás teljes szövege, amely az Instagramon jelent meg.

„Gyakran érzed, hogy te vagy a társaság középpontja? Előfordul, hogy nyomod a sztorit, a többiek meg néznek és vigyorogva hallgatnak? Drama queen? Mindig vicces dolgok történnek veled? Tudjátok, én már itthon minden TV-műsort, minden csatornát megjártam, lengyel MTV, amerikai MTV, és mindenhol a karaktereket keresik. Gyakran látok nagy karaktereket házibulikban, társaságokban, és nem is tudják, hogy ez egy óriási adottság! Most itt a lehetőség hogy kipróbáld magad, és ezt kamatoztasd! Én foglak személyesen segíteni, mentorálni. Ha nagy fazon vagy, dobj egy üzit!”

– írja új kezdeményezéséről a 25 éves médiaszemélyiség, hozzátéve a #pumpedsztarkepzo címkét.

Az amerikai MTV-n Pumped Gabo egyébként a The Challenge című műsor egyik játékosaként tűnt fel a nyáron, ezt mutatja az alábbi kép.

Emlékezetes, hogy korábban Pumped Gabo említette a Blikk című lapnak, hogy őneki is volt egy mentora: a Feleségek luxuskivitelben című realityvel ismertté vált Szegedi Ferenc Fecsó. Az általa indított sztárképzésben minden bizonnyal a Fecsótól elsajátított ismereteket-készségeket is tovább fogja majd adni mentoráltjainak.

(Kiemelt kép: Pumped Gabo Instagramja)