Megdöbbentő, melyik celeb tüntet meztelenül Mészáros Lőrinc ellen

Íme a pucérkodás, amelynek célja, hogy önt Mészáros Lőrincnek a Fertő tónál készülő beruházása ellen hangolja!

2022. január 31., 13:52

Szerző:

Decemberben a Greenpeace lépéseket tett, hogy megállítsa a Fertő tó partján készülő, 23 milliárd forintos azon beruházást, aminek kivitelezője Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft lenne. Nemcsak szállodákat, hanem hatalmas kikötőt, óriási parkolót és apartmanházakat is építenének.

Most egy híresség is beszállt az erről szóló vitába – olyasvalaki, az évet azzal kezdte, hogy január 1-én a Greenpeace tevékenységére felhívó posztot tett közzé az Instagramon. Az előző posztban a Földet ábrázoló kép szerepelt, az illető úgy döntött, most egy kis meztelenkedéssel fogja még több követője figyelmét felhívni a környezetvédelem fontosságára.

Pumped Gabo influenszer-realityszereplő az illető, aki pucér teste elé egy táblát tart „a Fertő tó az állatoké” felirattal. A posztban részletesebb szöveg található, íme:

„néhány nagyon jóllakott ember még jobban szeretne lakni, ami személy szerint engem nem zavarna, de hogy ezt a természet kárára teszik, az igen! Megvan Leonardo DiCaprio új filmje, a Don't Look Up? Abban is hasonló a jelenség, a profit növelése a természet kárára. Ezért tartunk itt, ahol. A Fertő tó partján épül egy szállodakomplexum, 34.000 négyzetmétert építenek be. Ez egy természetvédelmi terület, tele növényekkel és állatokkal, úgy tűnik egy részének most lőttek. »A magyar kormány a környezetvédők, valamint az Európai Unió és az UNESCO tiltakozását semmibe véve tavaly elkezdte a beruházást. A vitorláskikötő építését Mészáros Lőrinc egyik cége nyerte, letarolták a nádast, és lebontatták az ikonikus cölöpházakat, majd november elején videón láthattuk, hogy gyakorlatilag az egész fertőrákosi tópartot legyalulták a »turisztikai fejlesztés« miatt.«”

Hírességek valami ellen

Tatár Csilla a gyerekeknek a közösségi médiában való szerepeltetése ellen

Tóth Andi szivárványos pólóban az úgynevezett pedolfiltörvény ellen

Kocsis Tibor a petárdázás ellen

(Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)