Íme egy hazai híresség, aki igen sarkos véleményt vállalt be a petárdázásról

Rákérdeztek a követői, hát megmondta, mit gondol a petárdázásról.

2021. december 31., 13:33

Szerző:

Sokak szerint a szilveszterhez hozzátartozik a petárdázás, de a szokásnak ellenzői is akadnak, többek között a háziállat-tulajdonosok. Nos, Kocsis Tibor énekes csütörtök este Instagram-sztoriban hirdette meg, hogy bármit lehet tőle kérdezni, ő pedig válaszol, és az egyik kérdés pontosan erre a szokásra irányult. „Szeretsz-e petárdázni, félsz-e tőle?” – akarta tudni az egyik követő.

Kocsis Tibor meglehetősen karakán választ adott:

„a világ legnagyobb faszságának tartom a petárdázást.”

A 40 éves, az X-faktor győzteseként megismert énekes ezen kívül több részletet is elárult az életéről, illetve az elmúlt egy évéről. Kiderült például, hogy szerelmével 4 éve vannak együtt, és Kocsis Tibor úgy ismerte meg a párját, hogy „bejelölt Facebookon”. A híresség számára a legjobb pillanat 2021-ben az volt, „amikor kikerült a DTK-interjú, és kaptam több ezer bátorító üzenetet az oldalaimon.

Kocsis Tibor azt is elárulta, hogy a bakancslistáján szerepel, hogy duettezzen egyszer Kylie Minogue-gal, és egyébként is ő az a külföldi sztár, akivel a leginkább szeretne találkozni. „Évtizedek óta nagy kedvencem, és szeretem amit és ahogyan csinál és képvisel” – írja Kocsis Tibor az Instagramon Kylie Minogue-ról.

(Kiemelt kép: Shutterstock)