Kocsis Tibor: Férfival élek együtt, boldog párkapcsolatban vagyok

Az X-faktor-győztes D. Tóth Krisztának comingoutolt, megmutatta a párját is.

2021. október 20., 19:25

Szerző:

Kocsis Tibor egy 40 éves énekes, ő nyerte 2011-ben az X-faktor második évadát. A híresség 10 éve él a nyilvánosság előtt, most D. Tóth Kriszta műsorában, az Elviszlek magammalban beszélt először arról, hogy meleg – bár amint maga is mondja, az Instagramjából azért le lehetett vonni bizonyos következtetéseket.

D. Tóth Kriszta azt mondja, az interjú előtt megbeszélték, hogy Kocsis Tibor beszélni fog erről a témáról, azt mondja, ez élete legfontosabb beszélgetése.

„Egy férfival élek együtt, és nagyon boldog párkapcsolatban vagyok most már hosszú évek óta. Szerelemben, boldogságban, és teljesen normális, átlagos párkapcsolatban egy másik párkapcsolathoz képest. Ezt most így nagyon fura kimondani hangosan. [...] Mondjuk ki, hogy meleg vagyok, használjuk ezt a szót. Ki szereti, ki nem szereti, ez az igazság”

– fogalmaz Kocsis Tibor az alábbi interjúban. Az énekes hozzáteszi, hogy a covid időszaka is közrejátszott abban, hogy most döntött úgy, hogy erről nyilvánosan beszélni fog, bár korábban sem titkolta, nem hazudozott, de nem is beszélt erről. Anyagilag „túlélési üzemmódba” került a járvány miatt, és amíg kevesebb munkája volt, több ideje volt végiggondolni azt, hogy belefáradt abba, hogy ezt a témát ennyi éve kerülgeti. De említi azt is, hogy úgy gondolja, a homofóbia szerinte Magyarországon „elég erőteljes” – azzal együtt, hogy pont őt személyesen különösebb bántás soha nem érte, de jól tudja, hogy mást viszont igen.

„Nem lehet bujkálni egy életen keresztül, mert az egyrészt felemészt és tönkretesz, másrészt pedig... azt gondolom, hogy ez nem érzékenyítés. [...] Együtt kell élni embereknek. Egyik embernek a másik emberrel. Ennyire iszonyatosan egyszerű az élet lényege”

– mondja Kocsis Tibor a comingoutjával kapcsolatban.

(Kiemelt kép: Kocsis Tibor Instagramja)