300 ezres havi rezsiszámlát kapott Poór Péter: ilyen helyzetben vannak most a súlyos beteg feleségével

Poór Péter is megérzi a jelenlegi válságot. 

2022. december 20., 08:09

Szerző:

Poór Péter őszintén vallott arról, hogy megsokszorozódott a rezsiköltsége, így a feleségével már közel 300 ezres havi számlát is kaptak. A táncdalénekes 78 évesen is jó formában van, fellépésekre jár, valamint a súlyos beteg, kerekesszékes feleségéről is gondoskodik.

„Nem egyszerű az élet, de muszáj bírnom és tartanom magam, mert feladatom van. Mindent meg tudok oldani egyedül, ha mégis közbejön valami, van, aki segítsen. A gyerekekre és az unokákra ritkán számíthatok, mert szanaszét élünk, viszont van egy kedves ápolónőnk, aki gondozza a feleségemet, ha elmegyek fellépni”

- mondta az énekes.

Poór Péter hozzátette, hogy januártól márciusig holtszezon lesz, mert az ünnepek után alig vannak fellépések, valamint több közösségi és művelődési ház bezár egészen tavaszig a magas rezsiárak miatt. A feleségével egy hatalmas családi házban élnek, de a rezsiszámla meglepte az énekest.

„Múltkor kaptam egy 250 ezer forintos gáz- és egy 50 ezres villanyszámlát. Nem mondom, hogy nem lepődtem meg...”

- mesélte Poór Péter a Blikknek, aki hozzátette, hogy náluk nem megoldás, hogy a ház egy részét lezárják, mert a felesége a kerekesszék miatt jobban tud közlekedni, ha az ajtók nyitva vannak. 

„Gondolkodunk a megoldáson. Szóba került a költözés is, de még nem döntöttünk el semmit. Meglátjuk, mire jutunk”
 - mesélte az énekes, aki már az ünnepekre készülődik, ugyanis nagyon nagy családjuk van, és mindig öröm, amikor együtt lehetnek.

(Kiemelt kép: DFP- Schumy Csaba)