Zalatnay Sarolta drámai vallomása: egy hitel vitte el a házát, most itt húzza meg magát

Nincs könnyű helyzetben Zalatnay Sarolta.

2022. december 20., 07:35

Szerző:

Zalatnay Sarolta korábban arról beszámolt, hogy egy jóval nagyobb házba költözött, de kiderült, hogy ennek egy szomorú oka van: egy hitel vitte el a saját ingatlanját. Most részletesen elmondta, hogy miért kellett elhagynia a családi fészkét. 

„A rokonsággal és a család többi tagjával idejöttünk. Itt van egy nagyobb hely, igaz, hogy többen is vagyunk. Nagyon örülök, hogy helyben maradtam”

- mondta korábban az énekesnő az új otthonáról, ami egy utcára van a régitől. 

„Örömmel mondanám, hogy ebben a történetben minden csupa tűzijáték és boldogság, de ez a legkevésbé sem így van. Nem szakadt rám a bank, sőt… Sajnos, a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át élünk a lányommal” 

- vallotta be Zalatnay Sarolta a Borsnak.

Az énekesnő elmondta, ha nem lett volna a koronavírus és a kormány nem hozza meg az akkori döntéseket a hitelekkel kapcsolatban, akkor már két évvel ezelőtt el kellett volna a hagyniuk az otthonukat. Kiderült, hogy 2022 húsvétján kellett végül elhagyniuk a családi fészket. 

„Ennek köszönhetem, hogy itt tudtam maradni Tárnokon, hiszen egy kedves barátom éppen tavasszal költözött két évre Németországba, ahol munkát kapott, így felajánlotta, hogy addig lakjak a házában, csak a rezsiköltséget kéri el havonta”

- tette hozzá. 

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)