Pataky Attila elárulta, a „művész úr” megszólítás helyett mit használ mostantól

Pataky Attila arról is beszélt, mennyi problémája volt főleg az utóbbi 10 évben.

2023. július 6., 11:28

Szerző:

Pataky Attila vasárnap ünnepelte a 72. születésnapját, és ebből az alkalomból csütörtökön elment a Mokka című műsor stúdiójába a TV2-höz, ahol Istenes László öngyújtóelfújással köszöntötte fel.

Pataky Attila azzal kezdi az alább visszanézhető interjút, hogy ebben a korban már nem szereti a „művész úr” megszólítást:

„nagyon szépen szeretnélek megkérni titeket, hogy ha megszólítotok innentől kezdve, vasárnap óta nem »művész úr« vagyok, hanem »bűvész úr«. Mert 72 után már bűvészet az élet, higgyétek el nekem.”

A fenti, félkomoly nyilatkozat után azonban Pataky Attila komolyabb témákat is érint, bevallja, hogy azért érzi már a korát:

„én végtelen szeretettel és hálával vagyok a lehetőség iránt, hogy élhetek és itt lehetek [...], az összes nyűgjével együtt, mindenével együtt, amit 72 év alatt ide[???]t az élet, megkaptam. Különösen az utolsó 10-ben – egészségügyi dolgok, minden.”

Pataky Attila azt mondja, hogy a legnagyobb öröm a számára az életben továbbra is, hogy az Edda frontembere lehet. Azt mondja, sőt, meg is mutatja, hogy az élő koncerteken milyen kéztartással fogadja az energiát:

„már tudom fogadni, csinálok egy ilyet, közben nem nagyon veszik észre, de ideteszem a kezem és ömlik a szeretetenergia!”

Kattintson a play gombra, ha meg szeretné nézni a teljes interjút! A szeretetenergia fogadásához való kéztartást 3:30-nál mutatja meg Pataky Attila.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)