Pataki Zitáék biciklis balesetet szenvedtek: darabos csonttörés

Pataki Zita és férje is az ügyeleten fejezte be a bringakörutat.

2023. május 30., 09:59

Szerző:

Pataki Zitát az RTL nézői régóta ismerhetik az időjárás-jelentésekből, és a 2021-es Nyerő Párosban a férje, Szárnyas Attila is bemutatkozott a szélesebb közönségnek.

A házaspár most bringakörútra ment a Velencei-tónál, azonban Pataki Zita arról számolt be az Instagramon, hogy a túra balesettel végződött.

„Az idei első »majdnem« tókörünk. Sajnos Atinak darabos ujjperctöréssel végződött. (Azóta már sínben van az ujja.) Ez a bringás baleset elkerülhető lett volna, ha a szembe jövő a saját sávjában, oldalán megy. Nekem semmi komoly, de tetanuszt mindketten kaptunk. Köszönjük a segítséget a [...] bringakölcsönzősnek, Tibinek, mert ő hozta haza a bringánkat, a felesége pedig minket”

– írja Pataki Zita az alábbi posztban, ami egy olyan fényképet is tartalmaz, ami azután készült, hogy az orvosok ellátták mindkettejüket. Férjének a jobb gyűrűsujja van sínben, Pataki Zitának szintén a jobb keze van bekötve.

Pataki Zitának ennél komolyabb balesete is volt már, évekkel ezelőtt egy autóbalesetben megrepedt az egyik csigolyája, azóta frontérzékeny.

(Kiemelt kép: Pataki Zita Instagramja)