Oszter Sándor lánya megdöbbentő vallomást tett a luxusbirtokról

Oszter Sándor lánya, Oszter Alexandra mélyinterjút adott Palik Lászlóéknak.

2023. október 24., 09:55

Szerző:

Oszter Sándor nem szerette volna, hogy a lányából színésznő, vagy ahogy ő fogalmazott, komédiás legyen. Oszter Alexandra aztán mégis a művészeti pályán helyezkedett el, ahogy ő fogalmaz az interjú elején, ő összművésznek tekinti saját magát, hiszen előadóművészként és képzőművészként egyaránt dolgozott-dolgozik.

Arról, hogy édesapja miért nem akarta, hogy színészi pályára menjen, így mesél:

„nem támogatta, mert ő inkább a hátulütőjét látta ennek a dolognak, hogy ennek súlyos ára van, hogy egy árucikk leszel a halpiacon. Megnézik, hogy csillog a hal, vagy büdös a hal, vagy ha éppen jó alakja van a halnak, akkor jöhet, ha nem, akkor nem. Ő ezt nem akarta, hogy gyakorlatilag egy piaci áruvá váljak.”

Az interjúban szóba kerül az a bizonyos diósjenői luxusbirtok is, amiről annyit olvashattunk az elmúlt időszakban Oszter Sándor halála kapcsán. Oszter Alexandra a következőket meséli arról, hogy ez a bizonyos birtok először egyáltalán nem volt luxuskategóriás:

„olyan hároméves lehettem, amikor megvették a szüleim azt a kis házat, lavórban fürödtem, fürdőszoba se volt. Budi volt. Aztán a '90-es években épült hozzá a többi hatalmas komplexum istállókkal, templommal. Aztán szép lassan bővült.”

Alább tudja megtekinteni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)