Oszter Sándor özvegyének fájdalma nem enyhül: Nem igaz, hogy az idő minden sebet begyógyít

Oszter Sándor özvegye, Donatella Failoni megrázó nyilatkozatot adott.

2023. szeptember 1., 07:40

Szerző:

Oszter Sándor 2021 októberében hunyt el, és hatalmas, diósjenői birtokát lányára, Oszter Alexandrára hagyta. Felesége, Failoni Donatella szintén a birtokon él – igaz, a nyarat mostanáig a család balatoni házában töltötte. Az özvegy a napokban ünnepelte 76. születésnapját, a Bors ebből az alkalomból készített vele interjút, és a téma elsősorban továbbra is Oszter Sándor volt.

„Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít, de ez nem igaz. Negyvenhat éve történt, hogy elkezdtük a közös utunkat, és bár ő lassan két éve már, hogy elment, számomra ez az út még nem ért véget. Minden egyes nap minden egyes percében azt érzem, hogy itt lépdel mellettem. Nem enyhül a hiánya, és bevallom, nem is szeretném azt érezni, hogy már nem fáj az elvesztése”

– vallja be Failoni Donatella az immár csaknem két éve tartó gyászról.

Az özvegy arról is beszél, hogy a reggelek a legrosszabbak számára:

„Sándor hiánya reggelente tör rám a legerősebben, hiszen ezekben az órákban mindig hosszasan beszélgettünk a világ dolgairól. Nagyon hasonló volt a világnézetünk. Mi tulajdonképpen ikerlelkek voltunk és vagyunk. Nem volt egy könnyű ember, az biztos. Mondták is gyakran a barátaink, hogy a Jóisten jobbján biztosan bérelt helyem van a türelmemért, és igazuk is van. Én pedig most hozzáteszem, hogy Sándor már ott ül és előmelegíti nekem a széket.”

A diósjenői birtokkal kapcsolatban pedig többek között a következőt tartalmazza az interjú:

„az ősz beálltával visszatérek a diósjenői birtokra, ahol minden pontosan úgy van, ahogyan Sándor hagyta és szerette.”

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)