Ördög Nóráék a kisbolt után újabb nagy dobásra készülnek Balatonakarattyán

Ezúttal egy téli attrakcióval készülnek a vásárlóiknak Ördög Nóráék.

2021. december 1., 12:24

Szerző:

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor a tévés és fotós munkáik mellett a pandémia alatt belevágtak egy kisbolt megnyitásába Balatonakarattyán. A boltból most már kettő is van, miután a helyiek nem tűrték a kisebbik üzletnél keletkezett állandó forgalmat és hangzavart, egy nagyobbat is nyitottak, távolabb a nyaralóövezettől. Idén télen a Nánási-Ördög házaspár egy újabb nagyszabású projektbe kezdett a helyiek legnagyobb örömére.

A tervek szerint ugyanis december 4-én a Csücsöknek is becézett, nagyobbik boltjuk mellett megnyílik egy újonnan épített jégpálya. A hírt a jelenleg a családjával a Maldív-szigeteken nyaraló Ördög Nóra osztotta meg Facebook-oldalán, amihez mellékelte a település hírmondójának linkjét is, amiből kiderül, Nóráék díjfizetés nélkül kapták meg a területet a jégpályához az önkormányzattól, amit a megállapodás értelmében a látogatók is ingyen használhatnak majd.

„A most szombat ismét egy mérföldkő a Nekem a Balaton életében… Íme a legfontosabb információk a balatonakarattyai jégpályáról! De a lényeg: december 4-én nyitunk, és ingyenes lesz! Gyertek!”

– írta bejegyzésében a TV2 műsorvezetője. A mellékelt cikkből pedig az is kiderül, hogy a jégpályát egyenesen a Mikulás hozza, akivel szombaton Ördög Nóráék kisboltjában találkozhatnak az odalátogatók.

(Kiemelt kép: dfp.hu)