Nős férfival kezdett viszonyt az énekesnő: Mindennek el lettem hordva

Péter Szabó Szilvia arról vallott, mennyi kritika érte, amikor összejött egy nős férfival, azaz a menedzserével.

2022. január 12., 11:45

Szerző:

Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője többek között arról is beszél egy friss interjúban, mennyi kritikát kapott, amikor viszonya lett egy nős férfival. Péter Szabó Szilvia a NOX karrierjének csúcsán le volt tiltva a kommentek-fórumok olvasásáról, mert annyira durva sértéseket kapott. Az interjút Lilu készítette az énekesnővel, és ő arra kérdez rá, mivel kapcsolatban jöttek ezek a hozzászólások, melyik számára a legemlékezetesebb – merthogy a nőket a leggyakrabban a külsejük miatt bántják. Íme Péter Szabó Szilvia válasza:

„nekem nem a külsőmmel voltak ezek, hanem volt egy idő, amikor azon rugózott mindenki, hogy akármiben benne voltunk, az biztos le lett fizetve, és biztos bunda volt... Azon mentek hónapokig a dolgok. Aztán utána az exemmel való kapcsolatom, hogy azzal ott mi volt meg hogy volt meg hogy én merre-hova... Ott mindennek el lettem hordva.”

A Bors hozzáteszi ehhez, hogy Péter Szabó Szilvia hónapokig volt együtt a menedzserével, aki ekkor nős volt, Péter Szabó Szilvia pedig azt teszi hozzá, hogy azért most már a helyén tudja kezelni a kritikákat, ráadásul a kommentjei túlnyomó többsége pozitív szokott lenni.

Az interjú egy másik részében Péter Szabó Szilvia együttese, a NOX aranykorszakára emlékszik vissza. Azt mondja, annyit dolgozott ekkor, hogy a sok munkába belefogyott, pedig nem diétázott.

„Húsz évesen elkezdtem egy olyan karriert, amiről mindig is álmodtam, de ez azt eredményezte, hogy egyáltalán nem éltem azt az életet, amit az átlagos huszonévesek szoktak, akár az egyetemisták. Hogy bulizáshegyek és fesztiválok és szerelmek jönnek-mennek stb... Nekem a munka volt és csak a munka. [...] Ez mind lelkileg, mind fizikálisan, mindenhogy egy iszonyú megterhelő dolog volt. Most vagyok 63-64 kiló, akkor voltam 52. Egy idő után olyan ruhákat kezdtek el nekem tervezni, ami valamennyire takarja azt, hogy mennyire le vagyok fogyva. És nem azért voltam lefogyva, mert fogyókúráztam”

– mondja Péter Szabó Szilvia, hozzátéve, hogy volt olyan, hogy egy nap kilenc fellépésük volt, és így is csak a felét tudták elfogadni a fellépéseinek. Íme a teljes interjú.

(Kiemelt kép: Péter Szabó Szilvia Instagramja)