Nem fogja elhinni, hogy néznek ki most a Família Kft. ikrei

A Spáh ikrekkel Csonka András posztolt friss és meglepő közös képet.

2021. július 26., 10:55

Szerző:

A Família Kft. egykor gyerekszínészei mára felnőtt férfiak, akik hátrahagyva a színészetet a kamera túloldalán tevékenykednek. A '90-es években népszerű vígjátéksorozat szereplői a mai napig tartják a kapcsolatot, a Spáh ikrekkel Csonka András töltött fel közös fotót közösségi oldalára.

Spáh Dávid és Spáh Károly 11 évesek voltak, amikor megkapták a Família Kft. Szép Ricsijének és Misijének szerepét. Azóta 30 év telt el, de egykori színésztársaik közül Csonka Andrással még mindig tartják a kapcsolatot. A színész az Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet a Spáh ikrekkel, akik bár sokat változtak, a mosolyuk még mindig a régi. Csonka András a nosztalgikus képhez érzelmes szöveget is fűzött.

„Mit is mondhatnék? A gyerekek a fejemre nőttek. Imádtam, hogy miattuk, majdnem 30 éve visszamehettem gyerekbe én is, az akkor 11 éves srácokkal közösen lógtunk, pizzáztunk, hallgattunk üvöltve musicaleket a kocsiban, röhögtünk, és élveztem, hogy befogadtak. Elragadó volt tapasztalni a tehetségüket, mert igenis, egy gyerekre is fel lehet nézni emiatt! Csodáltam a harmóniát, amit az egész családjuk sugárzott. Bámultam, hogy a jó fej, brilliáns humorú, érzékeny srácokból szépen lassan többszörösen kiváló családapák lettek, toleráns, elfogadó felnőttek, pont olyanok, amilyennek ennek a társadalomnak lennie kéne. Ma már a famíliás ikrek a kamerák mögött bizonyítják kimagasló tehetségüket. Van, hogy egy teljes évig nem találkozunk, de tök mindegy, ez semmit nem befolyásol a barátságunkon.”