Napi horoszkóp – 2021.08.05.

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön!

2021. augusztus 5., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Az érzékenység egyáltalán nem jellemző önre a mindennapokban, de ma mégis sokszor megbántódik, meghatódik, elérzékenyül. Ne szégyellje, ez is a személyisége része, és néha-néha ennyi igazán belefér.

Bika (04.20 - 05.20)

Ma kifejezetten türelmetlen, ingerült és lobbanékony lesz, ami okozhat némi feszültséget a munkahelyén és a párkapcsolatában is. A legjobb az lenne, ha ma minél kevesebb emberrel találkozna.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ma ismételten csapatban kell dolgoznia, amit nagyon szeret és jól is működik ilyen helyzetekben. Ráadásul nem csak élvezni fogja a közös munkát, de rengeteget profitálhat belőle szakmailag és emberileg is!

Rák (06.22 - 07.22)

A hét első fele nagyon intenzív volt a Rák számára, ezért a következő néhány napban érdemes lenne visszavennie a tempóból. Pihenjen, sportoljon, bulizzon, akár extra szabadnapokat is kivehet.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Többen önt keresik fel a gondjaikkal, de ez ma egyáltalán nem teher a számára, szívesen segít, sőt boldog, hogy ennyien számítanak a tanácsaira és adnak a véleményére. Arra figyeljen, hogy senki helyett ne oldja meg a problémát, maximum javaslatokat tegyen.

Szűz (08.23 - 09.22)

Ma egy teljesen váratlan és új szituációban találja magát, amiben nem tudja önmagát adni: feszeng, keresi a helyét, tapogatózik. Ez okozhat némi diszkomfort érzetet és stresszt, de ne aggódjon, hamar elmúlik!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ma valahogy besűrösödnek a feladatok és a programok, ennyi mident viszont képtelenség egy napba bezsúfolni.Kénytelen lesz nemet is mondani, ami általában mindig nehezére esik, de ma legalább lesz alkalma gyakorolni.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Nagyon jók a megérzései, és nem alaptalanul! Ma sikert sikerre halmoz, amihez lesz egy nagy adag szerencséje is, de alapvetően saját magának köszönheti, hogy ennyi minden összejön, ráadásul ilyen hamar.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Bármennyire is zavarja az igazságérzetét, sőt egyenesen felháborítja egy vitás helyzet, ami a kollégái vagy barátai között alakul ki, ne avatkozzon bele semmi olyanba, ami nem az ön dolga! Nehéz lesz megálni, de így jár a lehető legjobban.

Bak (12.22 - 01.19)

Ma végre sikerül egy hosszú ideje tartó, fájdalmas és zűrös konfliktust lezárnia. Ráadásul úgy, hogy az önnek a lehető legkedvezőbb. Nyugodtan veregesse meg a saját vállát, ezt a sikert csakis magának köszönheti!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A szerelmi élete ma felér egy érzelmi hullámvasutazással. Egy napon belül átélhet pokoli mélységeket, és hihetetlen magasságokat is. Ami jó hír, hogy végül pozitív periódusban zárul a nap, és ez most sokáig így is marad.

Halak (02.19 - 03.20)

Ma elképesztően nehezére esik majd, de igenis meg kell fékeznie az indulatait! Hosszútávon nagyon sokat árthat magának, ha ma vitába száll bárkivel is, vagy harcol az igazáért.

(Kiemelt kép: Shutterstock)