Napi horoszkóp – 2021.07.14.

Horoszkóp szerdára. Sok konfliktus várható.

2021. július 14., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

A Kosnak ma még több türelemre lesz szüksége, mint máskor, pedig ez kifejezetten nem az erőssége! A környezetében ugyanis kevesen tudják tartani a diktált tempót, lassabbak és kevésbé hatékonyak a munkában, ami miatt úgy érezheti, hátráltatják, feltartják.

Bika (04.20 - 05.20)

Bár kifejezetten nem szereti a bájcsevejt, ma kénytelen lesz bevetnie magát. Egy kis jópofizással, érdeklődéssel rengeteget elérhet ma a főnökénél és a kollégáinál, ráadásul nem is kerül túl sok időbe és energiába.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Az Ikrek úgy érezheti, hanyagolják a munkahelyén, de legfőképpen az zavarja, hogy a képességeihez mérten jóval egyszerűbb feladatokat kap. A mai nap alkalmas arra, hogy szóvátegye a problémáját és arra megoldást is találjon.

Rák (06.22 - 07.22)

Ha új munkát keres, a mai nap szerencsés lesz a Ráknak! Érdemes elküldenie az önéletrajzát több helyre is, mert onnan is visszahívhatják, amit elsőre esélytelennek lát. Ne legyen kishitű!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Csalódottságot érezhet, mivel látszólag mindenki más megkapja a neki járó elismerést és dícséretet, csak ön nem. Próbáljon továbbra is a munkájára, feladataira koncentrálni, hamarosan megtérül a sok befektetett idő és energia.

Szűz (08.23 - 09.22)

Ma érdemes kockáztatnia, új módszereket, megoldásokat kipróbálnia. A jól bevált, megszokott út ugyanis nem biztos, hogy működőképes ma, vagy legalábbis jóval időigényesebb lesz. Legyen bátor!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Sajnos ma kiderülhet, hogy a Mérleg egyik barátja nem is áll olyan közel hozzá, mint gondolta. Csalódást fog okozni, de a legjobb, ha pozitívan fogja fel, és arra gondol, hogy még éppen időben kiderült.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Bár még csak a hét fele telt el, a Skorpió végtelenül fáradtnak és kimerültnek érzi magát. Mondjon le minden délutáni és esti programot, mert muszáj pihennie, ha nem szeretne a hétvégén túlórázni.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Egy sértő pletyka juthat a Nyilas fülébe, ami elképesztően felbosszantja. Nem is azért, mert van igazságtartalma, hanem pont a hazugság az, amit nem tud szó nélkü hagyni. Viszont ha most elkezd mentegetőzni, pont fordítva fog elsülni. Várjon pár napot, addig ne is reagáljon!

Bak (12.22 - 01.19)

Az egyik barátjának nagy szüksége lesz ma a tanácsokra és támogatásra. Még akkor is szánjon rá időt, ha nagyon elfoglalt! Higgye el, fordítva ő is megtenné szó nélkül!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A Vízöntőnek ma lelképesztő mázlija lesz végig. Gyakorlatilag ma mindenn összejön, amibe csak belekezd: pont eléri a buszt, talál némi pénzt a földön, a főnöke rá gondol egy fontos projekt kapcsán, és a vacsora is tökéletesre sikerül.

Halak (02.19 - 03.20)

A Halak ma több szakmai elismerést is bezsebelhet, ami még jobban motiválja abban, hogy keményen dolgozzon, kreatívan gondolkozzon és jól teljesítsen. Most látszik, mennyire megéri a sok plusz idő és energia!

(Kiemelt kép: Shutterstock)