Napi horoszkóp – 2021.07.07.

Horoszkóp szerdára. Fárasztó és gondterhes nap következik.

2021. július 7., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

A Kos hajlamos stresszhelyzetben agresszíven viselkedni, amit gyakran észre sem vesz. Egyértelmű, hogy szándékosan nem akar senkit bántani, de ma különösen fontos, hogy még véletlenül se sértsen meg senkit, főleg nem a főnökét!

Bika (04.20 - 05.20)

Bármit is vesz ma a fejébe a Bika, azt véghez is viszi! De nem árt, ha kicsit türelmesen áll a dologhoz, mert nem biztos, hogy ma sikerül megvalósítania az egész tervét, de a napokban biztosan.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Az Ikrek gyakran áll naívan azokhoz az eberekhez, akik közel állnak hozzá, és sajnos ezt ma ki is használja az egyik ismerőse. Legyen résen, mert sokat veszíthet!

Rák (06.22 - 07.22)

Egy kellemes nap vár a Rákra! Nem lesz más dolga, mint élvezni ezt a meleg nyári napot, ami könnyed, gondtalan és felhőtlen lesz. Annál is inkább, mert a hét második fele viszont már több nehézséget tartogat.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Az Oroszlán kedve a határmezsgyén mozog, és mindig az aktuális történésektől és a környezetétől függ. Igyekezzen pozitív emberekkel körülvenni magát, akik jó hatással vannak a hangulatára, így könnyebben átvészelheti a napot.

Szűz (08.23 - 09.22)

A Szűznek érdemes lenne sokkal jobban odafigyelnie a teste jelzéseire! Legyen szó olyan apróságokról, mint hogy éhes vagy szomjas, vagy olyanokról, hogy gyakran fáj a feje vagy a szeme. Ne halogassa az éves szűrővizsgálatokat sem!

Mérleg (09.23 - 10.22)

A Mérleg gyakarn inkább megvárja, hogy mások döntsenek végül, és ne neki kelljen. Ma viszont nem tudja megúszni és felelősséget kell vállalnia végre a tetteiért és a döntéseiért!

Skorpió (10.23 - 11.21)

A Skorpiónak ma sikerül végre lezárnia egy hosszadalmas és fontos projektet, ráadásul óriási sikerrel. Álljon meg, élvezze ki a pillanatot, igenis legyen büszke! Ráér majd holnap belekezdeni új feladatokba.

Nyilas (11.22 - 12.21)

A Nyilasnak a humora lesz ma a legfőbb fegyvere, és szüksége is lesz rá, nem is egyszer! Sok nehézséget és konfliktust feloldhat, ha nem veszi túl komolyan a helyzetet. Sőt, még a környezetére is pozitív hatással lehet az optimista hozzáállása!

Bak (12.22 - 01.19)

Már egy ideje azt érzi, hogy elégedetlen a munkahelyével, de ez ma kicsúcsosodik. Minden és mindenki idegesíti a Bakot, és egyszerűen nem találja a helyét. Mielőtt felmondana, vegyen ki szabadságot! Valószínűleg utána pihenten sokkal jobb lesz a helyzet.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A Vízöntő ma még a szokásosnál is koncentráltabb, kreatívabb és produktívabb, mint másokor, így ma rengeteg teendővel végezhet. Sőt, egy nagyon régóta húzódó problémát is sikerül végre megoldania.

Halak (02.19 - 03.20)

Nagyon fontos, hogy ma akár kétszer–háromszor is ellenőrizze a Halak, mit ad ki a kezei közül. Nagyon sok múlhat ma a precíz munkavégzésen, ami sajnos nem ennek a csillagjegynek az erénye.

(Kiemelt kép: Shutterstock)