Napi horoszkóp, 2021. szeptember 28.: a Nyilasnak lassítania kell, a Kos váratlan pénzhez jut

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden!

2021. szeptember 28., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Hosszú idő után végre visszakapja azt a kölcsönt, amiről már végleg lemondott. Ez nem csak a pénzügyeit rendezi jó időre, de az emberekbe, a barátaiba vetett hitét is visszaadja.

Bika (04.20 - 05.20)

Ha eddig nem tette, ne ma kezdjen el kísérletezni! Maradjon a megszokott és jól bevált módszereknél, mert különben ma csakis rossz tapasztalatok érhetik.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Az a sok idő és energia, amit az elmúlt hetekben, hónapokban a munkájába fektetett, ma végre megtérül. Egyrészt anyagilag is hatalmas előrelépésre számíthat, de ami még fontosabb önnek, elismerik a munkáját, a szakmaiságát, hozzáértését.

Rák (06.22 - 07.22)

Ma kiderülhet, hogy nagyon is jók a megérzései, és több személlyel kapcsolatban is hallgatnia kellett volna a benyomásaira. Ebből most sokat tanulhat!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Úgy tűnhet, hogy ma minden összejön, és az univerzum összeesküdött ön ellen, de valójában csak arról van szó, hogy a szokásosnál fáradtabb és így ingerlékenyebb. Ne fújja fel feleslegesen, holnap folytatódik a sikerszéria!

Szűz (08.23 - 09.22)

Nem szívesen vállalja fel nyíltan, ha valami zavarja vagy valamivel nem ért egyet, ma azonban nem kerülheti el a konfrontációt. Legyen asszertív és őszinte, de az indulatait azért ne engedje szabadjára.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Új autót, lakást, munkát keres? Ma rengeteg kiváló lehetőségre bukkanhat, amiket érdemes megnéznie. Viszont ne húzza sokáig a dolgot, azonnal cselekedjen, mert könnyen lemaradhat róla.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Reggel úgy tűnhet, kedvezőtlen irányba haladnak üzleti ügyei, ami miatt feszült és frusztrált lehet. Délután azonban kap egy váratlan, de annál jobb hírt, amitől új lendületet kapt ahhoz, hogy ismét nyeregbe kerüljön.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Ne siettessen semmit, és főleg ne változtasson meg hirtelen mindent az életében. Haladjon lépésről lépésre, hogy legyen ideje megfigyelni és kielemezni a következményeket.

Bak (12.22 - 01.19)

Harcos kedvében van, képes lenne most a legapróbb dolgok miatt is vitába szállni. De hosszútávon csakis magának ártana, ha feleslegesen kelti a feszültséget maga körül.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Nagyon régen kapott olyan feladatot, amit élvezett. Ma viszont olyan munkát bíznak önre, ami egyrészt óriási kihívás, másrészt tele van izgalmakkal. Ne legyen kishitű, menni fog!

Halak (02.19 - 03.20)

Ma nagyon nehéz lesz koncentrálnia, így minden erejét be kell vetnie, hogy hibátlanul és pontosan dolgozzon. Ha kell, ellenőrizzen mindent kétszer, vagy akár háromszor is! 

Olvassa el heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akire hatalmas meglepetés vár a héten

(Kiemelt kép: Shutterstock)