Heti horoszkóp, 2021. szeptember 27 – október 3.: a Mérleg lezár egy nehéz időszakot, a Halakat a tenyerén hordozza szerelme

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a héten!

2021. szeptember 27., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Egész héten ingerlékeny, szeszélyes és feszült lesz. Minden és mindenki idegesíteni fogja, nem kevés konfliktusban is része lesz, amiknek nagy részét ön generálja. A sportolás, meditálás, elvonulás javíthat a helyzeten!

Bika (04.20 - 05.20)

Ha eddig volt is bármi kétely önben a mostani párjával kapcsolatban, az elillan a következő napokban. Minden kérdésére választ kap, és megbizonyosodik arról, hogy a lehető legjobban alakul minden önök között.

Ikrek (05.21 - 06.21)

A héten többször elbizonytalanodhat, legfőképpen a döntéseiben és a tehetségében. Azonban ha folyton megkérdőjelezi saját magát, ne lepődjön meg, ha a környezete sem bízik önben...

Rák (06.22 - 07.22)

Álmodozó hangulatban lesz így a hónap végén, ami jót tesz a lelki világának és a hangulatának, a munkahelyi teljesítményének azonban cseppet sem. Próbáljon meg koncentrálni a feladataira is!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Nem kell mindenkinek beszámolnia a döntéseiről, terveiről, és még véletlenül sem kell magyarázkodnia mindenki előtt. Viszont nem árt, ha azokat azért beavatja, akik érintettek az adott ügyben, különben nagy káosz alakulhat ki a következő napokban.

Szűz (08.23 - 09.22)

A héten a munka lesz a főszerepben az életében, rengeteg megbeszélés, új munkakör, extra feladatok és túlórák várnak önre, ami mellett nem sok ideje jut majd a családjára. Legalább hétvégén kárpótolja őket...

Mérleg (09.23 - 10.22)

Van egy két elintéznivalója, illetve találkozója, amiket már hetek óta tologat ide-oda. A hét második felében viszont végre lesz ideje, hogy ezeket letudja. Ne halogassa már tovább egyiket sem!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Újdonságra vágyik, elege van a kollégáiból, a családjából, csak azt érzi, ki kell szakadnia a szürke hétköznapokból. Mire vár még? Vegyen ki pár nap szabadságot, és töltse úgy és azzal, akivel csak szeretné! Most az egyszer ne foglalkozzon mások véleményével...

Nyilas (11.22 - 12.21)

A spórolás egyáltalán nem az erőssége, de a héten különösen elszaladhat önnel a ló. Ha nem figyel oda, rengeteget költhet, ráadásul feleslegesen. Ez pedig akkor lesz különösen kellemetlen, ha beesik egy váratlan kiadás.

Bak (12.22 - 01.19)

Hirtelen elkezdhet ön után érdeklődni egy olyan személy, aki eddig teljesen érdektelennek tűnt. Talán elsőre gyanúsnak gondolja a közeledését, de nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. A legvalószínűbb, hogy vonzódik önhöz...

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Akadhat néhány váratlan nehézség a héten, amelyeket villámgyorsan meg kell oldania, de szerencsére ez önnek nem okoz gondot. Sőt, kifejezetten jól teljesít nyomás alatt, ez most sem lesz másképp.

Halak (02.19 - 03.20)

A szerelmi élete a héten a lehető legjobban alakul. Párja folyamatosan arra törekszik, hogy a kedvébe járjon, lenyűgözze és boldoggá tegye. És sikerül is neki. Rengeteget beszélgetnek, jobban megismerik egymást és közelebb kerülnek egymáshoz, mint valaha.

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoznak szeptember utolsó napjai

(Kiemelt kép: Shutterstock)