3 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoznak szeptember utolsó napjai

Íme, a legszerencsésebbek!

2021. szeptember 26., 08:46

Szerző:

Kos

Régóta húzódik egy elég komoly konfliktus az életében, ami a munkájára és a hétköznapjaira is hatással van – hol kisebb, hol nagyobb mértékben. A következő napokban viszont lesz lehetősége ezt végre rendezni. Persze rengeteg türelemre lesz szüksége, és több kompromisszumot is meg kell hoznia, de hosszútávon kifizetődő lesz, ha most hajlandó engedni.

Vízöntő

Egy olyan remek hírt kaphat, ami nem csak a jókedvét hozza meg végre, de azt a minőségi változást is az életében, amire már olyan régóta várt. Ráadásul pont akkor értesül róla, amikor a legmélyebben van lelkileg, és amikor már elkönyvelte, hogy ennél jobb biztosan nem jöhet a közeljövőben. És mégis! Élvezze!

Halak

Úgy hozza az élet, hogy összefut egy régi, nagyon kedves ismerősével. Már ez a váratlan találkozás önmagában feldobja a hangulatát, de ennek következtében romantikus időszak is veszi kezdetét életében. Talán pont ezzel a személlyel találnak egymásra ilyen hosszú idő után, de az is lehet, hogy bemutat önnek valakit, akivel azonnal egy hullámhosszra kerülnek.

(Kiemelt kép: Shutterstock)