Napi horoszkóp, 2021. december 2.: a Mérleg nagyot kockáztat, a Kos mindenkit levesz a lábáról

Íme, mit ígér a csillagjegyeknek a napi horoszkóp.

2021. december 2., 00:00

Szerző:

Feszültségekkel teli pillanatok várnak a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

Kos (03.21 - 04.19)

Elsöprő lendülettel és energiával végzi ma a feladatait, szinte mindenkit lehengerel megnyerő stílusával és tettrekészségével. Lesznek azonban olyanok is, akiknek egyáltalán nem tetszik az ön sikere. Legyen résen!

Bika (04.20 - 05.20)

Próbálja meg az aggodalmát, szorongását reménnyé, bizakodássá átformálni. Ha pozitívan áll a jövőhöz, bevonzhatja a jó dolgokat, de ha a gondokra koncentrál, sajnos épp ellenkezőleg is.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Már pont, amikor fel akarná adni az egyik fontos projektjét, egycsapásra megoldódik minden. Az utolsó utáni pillanatban jön a segítség, de a lehető legjobbkor. Tartson ki!

Rák (06.22 - 07.22)

Feszült lesz a légkör ön körül. Ha meg is bántják, próbáljon meg nem sértődés nélkül, asszertíven kommunikálni. Ha az indulatai vezérlik, sokkal nagyobb vita is kirobbanhat ma, mint ahogy egyébként máskor alakulna.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Szeret nagyban gondolkodni, merész lépéseket bevállalni a cél érdekében. Ez azonban nem mindig célravezető, és ez különösen igaz lesz a mai napon. Hallgasson a környezetére, ha óvatosságra intik!

Szűz (08.23 - 09.22)

Nem szereti, ha az utolsó pillanatban változik a terv, ma viszont egy rakás ilyen szituációval kell szembesülnie. Akármilyen nehéz is lesz, őrizze meg a nyugalmát, többet nem tehet.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Annyira vágyik a kalandra, hogy képes belemenni akár kockázatos helyzetekbe is, főleg, ami a szerelmi életét illeti. Nem biztos, hogy megéri feláldozni a biztos kapcsolatát egy komolytalan flörtért...

Skorpió (10.23 - 11.21)

Az adventi készülődés meghitt pillanatokat hoz a magánéletébe, azonban a munkahelyi problémák ma beárnyékolhatják az örömét. Szerencsére a hét utolsó napja már sokkal kellemesebben telik a munkahelyén is, csak a csütörtököt kell átvészelnie.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Hajlamos elrugaszkodni a valóságtól, álmodozni, nagyszabású terveket szövögetni. A hétköznapi teendők, problémák azonban visszarángatják a földre, ami elkedvtelenítheti. Próbálja megtalálni az arany középutat!

Bak (12.22 - 01.19)

Az elmúlt napokban, hetekben rengeteget vállalt, és mindent teljesített is. Kimerítő és stresszes időszak volt, amit most kezd el érezni a saját bőrén. Ideje pihennie is kicsit!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Már reggel feszülten ébred, és ez a nap folyamán csak fokozódik. Nagyon fontos, hogy ne a szerettein vezesse le a feszültséget, de még csak ne is a munkahelyén boruljon ki. Egy kis testmozgás viszont sokat segítene...

Halak (02.19 - 03.20)

Egész nap úgy érezheti, hogy ufók veszik körül, de mintha minimum teljesen más nyelvet beszélne, mint a környezetében bárki. Ne vonjon le ebből messzemenő következtetéseket, egyszerűen csak mindenkinek rossz napja van.

Olvassa el a heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

Vajön ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)