Napi horoszkóp, 2021. augusztus 17.: az Ikrekre különleges feladat vár, a Nyilasnak korszakalkotó ötletei lesznek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden!

2021. augusztus 17., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Az én megmondtam típusú hozzáállás most nem a legjobb taktika. Hiába bosszantja, hogy látta előre a vészt és senki sem hallgatott önre, inkább ne tegyen megjegyzéseket. A legfőbb cél az, hogy mielőbb megoldódjon minden!

Bika (04.20 - 05.20)

Harcos kedvében van, képes lenne most a legapróbb dolgok miatt is vitába szállni. De hosszútávon csakis magának ártana, ha feleslegesen kelti a feszültséget maga körül. Inkább vonuljon el, amíg sikerül megnyugodnia.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Nagyon régen kapott olyan feladatot, amit élvezett. Ma viszont olyan munkát bíznak önre, ami egyrészt óriási kihívás, másrészt tele van izgalmakkal. Ne legyen kishitű, menni fog!

Rák (06.22 - 07.22)

Egy érzékenyebb időszak veszi most kezdetét, így már a mai nap is tele lesz vitákkal és sértődéssel. Fontos, hogy tudatosan ne vegyen annyi mindent a lelkére, saját maga miatt legfőképp!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ha már régóta tervezget valamit a magánéletében, azt ma lépje meg! Ha elég bátor és tettrekész, szerencsésen alakulnak majd a dolgai, csak ne húzza tovább!

Szűz (08.23 - 09.22)

Az egyik szuperképessége, hogy nyomás alatt, kiélezett helyzetekben nagyon jól és gyorsan reagál. Ma is pont egy ilyen szituációba keveredik a munkahelyén, és csakis a lélekjelenlétén múlik az ön és kollégái sorsa.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Sokan megpróbálják ma tanácsokkal ellátni, de ne hallgasson senkire, csakis a saját tapasztalataira és a megérzéseire. Óriási sikereket érhet el így, aminek anyagi vonzata is lesz.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Egy fontos projekt miatt olyan emberrel kell együtt dolgoznia, akit egyáltalán nem kedvel. A közös munka során azonban kellemesen csalódhat, sőt kiderülhet, sokkal több a közös önökben, mint azt eddig hitte...

Nyilas (11.22 - 12.21)

Ma tényleg korszakalkotó ötletei támadnak, amiket a magánéletében és a munkahelyén is kamatoztathat. Sőt, egy-kettő segítségével akár még egy régóta húzódó problémára is megoldást találhat.

Bak (12.22 - 01.19)

Az anyagi helyzete váratlanul nagyon kedvezőre fordulhat, pont, amikor már kezdte feladni a reményt. Persze ettől még fontos, hogy továbbra is odafigyeljen a kiadásaira, de egy kicsit fellélegezhet.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Nem véletlen, ha azt érzi, nem bízhat meg valakiben! Még akkor is hallgasson a megérzéseire, ha mások egyáltalán nem értenek egyet a véleményével. Be fog igazolódni, hogy jó emberismerő!

Halak (02.19 - 03.20)

A mai nap nem alkalmas arra, hogy kockáztasson, még akkor sem, ha úgy is érzi, összejöhet a dolog. Haladjon inkább lassabban, megfontoltan. Ez kicsit idegörlő lehet az ön számára, de most nem tehet mást.

(Kiemelt kép: Shutterstock)