Nagy Feró ezzel akasztotta ki a szomszédjait – videó

A TV2 riportja arról tudósít, hogy Nagy Feró és a szomszédai összeszólalkoztak a rocker kutyái miatt, és a riport elég egyértelműen állást is foglal abban a kérdésben, hogy kinek lehet igaza.

2024. szeptember 10., 09:59

Szerző:

A TV2-nél a Tények plusz című műsor a múlt héten riportot készített arról, hogy nem, Zámbó Árpy koncertjei nem is rosszak, ezen a héten pedig arról tudósított, hogy nem, Nagy Feró kutyái nem is zavarják a szomszédokat.

Nagy Feró kutyáit megvádolták a szomszédok

Nagy Feró Őrbottyánban lakik és két pulija van, akikkel kapcsolatban panaszkodnak a szomszédok egy bulvárlap szerint. A riporter felkeresi tehát ezek a szomszédokat, akik a következőket mondják.

„Nem tudom, mit hallottam, nem tudom, mik a tények, mondjuk azt díjaztam volna, ha a Feró nem az újsághoz megy, hanem megkeresi az érintettet”

– mondja az egyik szomszéd, beleszőve a nyilatkozatába annak a műsornak a címét, amelynek nyilatkozik – ezt igazán értékelhette volna a stáb. Mindenesetre meg kell adni, hogy nem a világtörténelem legsúlyosabb-legkonkrétabb vádjai ezek, de aztán később ez is elhangzik:

„Nem ez volt az első eset. Megtörtént velem is egyszer, de engem akkor otthagyott a kutya. De támadott. Egy ideig álltam ott.”

A riport válasza erre, hogy de ez biztos nem lehet igaz, mert a két kutya cuki.

Nem egyszerű rekonstruálni, hogy pontosan mi történhetett, de a konfliktus forrása valószínűleg az, hogy Nagy Feró néha nyitva hagyja a kertkaput, és ilyenkor a két kutya kiszaladhat az utcára. A nemzet csótánya a következőket mondja az esetről, hátha ön ettől okosabb lesz:

„Ezek nagyon megijedtek. Közben én ott voltam hátul, mondom, becsukom a kaput, jól van. Nem tudtam, hogy ők ideg-összeroppanást kaptak attól, hogy nem támadta meg őket a kutya?!”

Alább tudja megnézni az alábbi riportot, amiben gyakorlatilag egész végig az a vicc, hogy milyen abszurd gondolat, hogy egy puli képes lenne megharapni egy embert.

Felelős kutyatartás

Hasonló konfliktusból lett botrány a napokban, amikor Sebestyén Balázs volt a szenvedő szomszéd: órákig ugató kutya miatt nem tudott aludni. A műsorvezető ettől annyira megharagudott az ebre, illetve annak gazdájára, hogy a következőket találta mondani a rádióban a kutyáról:

„Ma kap egy akkora steaket, annyi ketaminnal, hogy elefántot le lehet ültetni. Komolyan mondom, kimegyek és lelövöm. Fogok egy sörétes puskát és lelövöm. Imádom az állatokat, meg ugasson, de van egy pont, amikor szóljon már rá a gazdája éjszaka, hogy figyelj, most már hagyd abba. Ez egy kertes környezet, szeretnének a bajtársak aludni, vagy legalábbis pihenni, mi lenne, ha befognád a pofádat?”

A fentiek miatt feljelentették Sebestyén Balázst, reméljük, a Tények hamarosan ebben az ügyben is igazságot tesz majd. Addig is az ügyről a további részleteket itt találja.

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)