Kiderült, mit csinált Nádai Anikó vőlegénye egy ismeretlen nővel a hétvégén

Félreérthető fotó látott napvilágot Nádai Anikó vőlegényéről, Hajmásy Péterről. 

2022. augusztus 2., 08:35

Szerző:

Mint megírtuk, a közösségi médiában hűtlenséggel vádolták meg Nádai Anikó gyermekének az édesapját, Hajmásy Pétert. Az ügy mellett a műsorvezető sem ment el szó nélkül, megvédte a párját. A Reddit közösségi oldalon kezdett el terjedni egy fotó a kosárlabdázóról, ahol félreérthető helyzetben látható egy ismeretlen nővel. 

„Kedves mindenki! Megkaptam én is a 'pikáns' képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon! Tegnap este tartotta Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen... Előfordulnak. Úgy hiszem valakihez hozzászólni nem bűn”

- írta a közösségi oldalán a tévés tegnap.

Most egy névtelen forrás árulta el, hogy ő mit látott: 

„Péter egy nagyobb társasággal együtt érkezett a belvárosi szórakozóhelyre, ahol elég sokat ittak, és jól érezték magukat. Amikor odaállt a pulthoz, valóban odament hozzá egy hölgy, aki nagyon közel hajolt hozzá, de Péter csak néhány szót váltott vele, aztán csatlakozott a barátaihoz. Valóban félreérthető volt a szituáció, de nem csattant el egy csók sem”

- mondta el a szemtanú a Blikknek.

Még több izgalmas hír

Fotó: Rácz-Gyuricza Dóra megmutatta a dekoltázsát

Tóth Gabi élete veszélybe került: Biztosra vettem, hogy meg fogok halni

Rémisztő felvétel: Tóth Andi egy kórházi ágyon, leszíjazva sikoltozott

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)